Η αρχή στο smART έγινε!

Copywriting smART Workshop: The Speakt outcome
29/05/2018
Τι θα δούμε στο Instagram smART Workshop
07/06/2018
Το Σάββατο 18 Μαΐου διοργανώθηκε το πρώτο smART Workshop της σειράς του Φέτος ΕΙΝΑΙ η χρονιά μου! Είχαμε πολλούς λόγους να είμαστε ενθουσιασμένοι. Για την υπέροχη Στέλλα Κάσδαγλη, την εισηγήτρια του Workshop αυτού, την πολύ ενδιαφέρουσα θεματολογία και φυσικά για την υπέροχη ομάδα που δημιουργήθηκε σε ένα φιλικό και άκρως δημιουργικό κλίμα.

Ένας ακόμη σημαντικός λόγος, ήταν το ότι το Workshop μας αυτό εγκαινίασε τον νέο χώρο της PRO SEMINARS, το smART. Ένας έξυπνος χώρος, στα γραφεία της ομάδας μας, ο οποίος ήρθε για να φέρει την εκπαίδευση στην καρδιά της πόλης.

Τους τελευταίους μήνες αφιερώσαμε πολύ χρόνο για να βρούμε ένα μέρος να φιλοξενεί κάποια από τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα. Θέλαμε να αποπνέει μία φρεσκάδα και να είναι ζεστός και φιλικός. Να χαίρεσαι που το πρόγραμμα της εβδομάδας σου περιέχει κάποια δραστηριότητα εκεί!

Στην PRO SEMINARS άλλωστε αγαπάμε την εκπαίδευση και θέλουμε να προσφέρουμε όλο και περισσότερους λόγους στους συμμετέχοντές μας για να χαίρονται που επενδύουν τον χρόνο και την ενέργειά τους στην εξέλιξη. Η αγάπη για την εξέλιξη άλλωστε είναι αυτό που θα φέρει την αλλαγή στον κόσμο.

Η χαρά και ο ενθουσιασμός μας πολλαπλασιάστηκαν από τα σχόλια που πήραμε από τους συμμετέχοντες για τον χώρο. Σας ευχαριστούμε όλους πολύ που μας τιμήσατε με την παρουσία σας! Σας περιμένουμε ξανά με χαρά!


 

Μάθε Περισσότερα για τις Επόμενες δράσεις στο smART!

 

 
smart_final
 

 
 
 

Ψάχνεις χώρο για το δικό σου Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα;

 

 
adult-business-businesswoman-515169