Προσφορές και επιδοτήσεις.

 

Προσφορές & Επιδοτήσεις.

Στην Pro Seminars εξετάζουμε διαρκώς τις δυνατότητες  διευκόλυνσης της συμμετοχής σου στα προγράμματά μας, γι'  αυτό  πάντοτε μελετάμε την δυνατότητα δημιουργίας εναλλακτικών τρόπων συμμετοχής στα σεμινάριά μας είτε μέσω προσφορών είτε  μέσω εκπτωτικών κουπονιών είτε μέσω επιδοτήσεων.
Κι επειδή όλοι είμαστε στην ίδια πλευρά της όχθης, δες παρακάτω τις επιλογές  προσφορών και επιδοτήσεων που προσφέρουμε:
* Όλες οι προσφορές ισχύουν για πληρωμένες συμμετοχές έως την ημέρα του σεμιναρίου.


Ειδική προσφορά 2+1


Αν ένας ιδιώτης ή μια εταιρεία δηλώσει 2 συμμετοχές, τότε μπορεί να δηλώσει ακόμη μια συμμετοχή χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση. Είναι η πιο συχνή προσφορά στα σεμινάριά μας.

Επιδότηση ΟΑΕΔ - ΛΑΕΚ 0,24%


Η πλειονότητα των προγραμμάτων μας επιδοτείται από το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ μέσω του Λογαριασμού Απασχόλησης και Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΛΑΕΚ) 0,24% . Δείτε αναλυτικά την διαδικασία συμμετοχής στα σεμινάριά μας μέσω του προγράμματος ΛΑΕΚ εδώ.

Early booking offer


Πρόκειται για μια προσφορά η οποία περιλαμβάνει την κράτηση θέσης σε κάποιο σεμινάριο, έως μια προβλεπόμενη ημερομηνία η οποία ορίζεται αρκετές ημέρες πριν την προγραμματισμένη διεξαγωγή του σεμιναρίου. Η ημερομηνία ισχύος του early booking offer καθώς και το ποσό μείωσης της αξίας συμμετοχής, καθορίζονται κατά περίπτωση και διατυπώνονται ευκρινώς σε κάθε σεμινάριο.

Κουπόνι έκπτωσης


Είναι ένα κουπόνι που περιλαμβάνει είτε μια ποσοστιαία είτε μια ποσοτική έκπτωση στην αξία συμμετοχής κάποιου προγράμματος. Το κουπόνι έκπτωσης, συνήθως βρίσκεται στο φάκελο του εκπαιδευτικού υλικού που παραδίνεται κατά την διεξαγωγή ενός σεμιναρίου ή ενός μακροχρόνιου προγράμματος και έχει ορισμένο διάστημα ισχύος.

Καλοκαιρινή προσφορά


Πρόκειται για προσφορά η οποία βγαίνει συνήθως το μήνα Ιούλιο και ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Συνήθως πρόκειται για προσφορά συμμετοχής με κάποιο δώρο.

Έκπτωση 15% για 3+ συμμετοχές


Έκπτωση 15% επί του συνόλου των 3+ συμμετοχών. Η προσφορά ισχύει μόνο για το πρόγραμμα IFRS Learning & Assessment Programme και μόνο για την συμμετοχή σας στην διοργάνωση του προγράμματος στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ: Ισχύει για 3 συμμετοχές από την ίδια εταιρεία. ΙΔΙΩΤΕΣ: Ισχύει για 3 διαφορετικές συμμετοχές.

* Όλες οι προσφορές ισχύουν για πληρωμένες συμμετοχές έως την ημέρα του σεμιναρίου.