IFRS Learning & Assessment Programme by ICAEW

IFRS Learning & Assessment Programme

Μάθε τα IFRS. Tην κοινή γλώσσα προτύπων αναφοράς στην παγκόσμια λογιστική.


IFRS - Learning and Assessment Programme by ICAEW στην Ελληνική γλώσσα.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ
IFRS L&A- Με την καθοδήγηση του ICAEW

Τι είναι τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα - Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς - IFRS;

Τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα - Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς - IFRS, γίνονται παγκοσμίως αποδεκτά και είναι ήδη υποχρεωτική η εφαρμογή τους για τις εισηγμένες στο χρηματιστήριο εταιρείες σε όλες τις χώρες της Ε.Ε., (Ευρωπαϊκός κανονισμός EC 108/2006).
Εφαρμόζονται προαιρετικά σε εταιρείες που ελέγχονται από Ορκωτούς Ελεγκτές.
Αναμένεται δε σύντομα, να επεκταθεί η εφαρμογή τους στις περισσότερες εταιρείες στην Ελλάδα και την Ε.Ε.
Η υποχρέωση εφαρμογής των Δ.Π.Χ.Α. αυξάνει την εμπιστοσύνη των επενδυτών λόγω της διαφάνειας και της αξιοπιστίας της πληροφόρησης.

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ:

- Οικονομικούς Διευθυντές, Προϊσταμένους & Στελέχη Λογιστηρίων,
- Άτομα που ασχολούνται με την προετοιμασία & κατάρτιση οικονομικών καταστάσεων,
- Οικονομικούς Αναλυτές,
- Ελεύθερους Επαγγελματίες Οικονομολόγους & Λογιστές,
- Αποφοίτους Οικονομικών Σχολών.

Ομάδα πιστοποιημένων εισηγητών

· Πρόγραμμα στην Ελληνική Γλώσσα
Αποστόλου Νατάσα
Ελπιδώρου Μιχάλης
Κιρεμιτζιάν Αντρανίκ
Μαυρομάτης Ελευθέριος
Σεραφείμ Κώστας
Φασουλιώτης Σάκης
Φραντζανάς Σωτήρης
Χριστοδούλου Νικόλας

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ:

· Βιβλία,
· εγχειρίδια,
· συμπληρωματικό υλικό,
· Past Papers,
·Mock Exams Tests

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Βασιλική Χατζηθεοδώρου Τ: 2310 30.90.33, 30.90.11 Φ: 2310 30.90.15 E: info@proseminars.eu
 

Είπαν για το Σεμινάριο...

 • Κ.Δ.
  Καλύπτει όλο σχεδόν το κύκλο των IFRS. Ακόμα και αν κάποιος δεν έχει ασχοληθεί στην εργασία του με αυτό το κομμάτι μπορεί να παρακολουθήσει το σεμινάριο χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Η μεταδοτικότητα των εισηγητών σε συνδυασμό με το ενδιαφέρον που δείχνουν για να μεταδώσουν τις γνώσεις τους, βοηθούν να κατανοήσουμε καλύτερα τη θεωρία.
  Κ.Δ.
 • Δάμου Αγγελική
  Είστε μια καταπληκτική ομάδα με σοβαρότητα,συνέπεια,επαγγελματισμό. Είμαι πολύ χαρούμενη που σας εμπιστεύτηκα διότι το αξίζετε. Ιδιαίτερη μνεία στον κο. Αντρανίκ Κιρεμιτζιάν!!!! Χίλια ευχαριστώ από καρδιάς
  Δάμου Αγγελική
  Οικονομολόγος
 • Γ.Ε.
  Αξιόλογοι εισηγητές, άρτια καταρτισμένοι και πρόθυμοι να απαντούν σε ερωτήσεις. Πολύ φιλικοί και με αμεσότητα στις εισηγήσεις.
  Γ.Ε.
  Οικονομολόγος
 • Α.Ι.
  Οι εισηγητές εξηγούσαν τα modules λεπτομερέστατα, η οργάνωση εξαιρετική, ευχαριστούμε.
  Α.Ι.
  Οικονομολόγος
 • Μ.Κ.
  Το επίπεδο του σεμιναρίου για εμένα ήταν πάρα πολύ καλό, με δεδομένο ότι τα δουλεύω τα IFRS. Σε αυτό πιστεύω έπαιξαν ιδιαίτερο ρόλο οι εισηγητές του προγράμματος, καθώς και η οργάνωση και διαχείριση της ύλης στα χρονικά πλαίσια αυτών των μηνών.
  Μ.Κ.
  ΣΟΛ ΑΕ
 • Α.Π.
  Εξαιρετικοί εισηγητές με επαγγελματική εμπειρία. Το πρόγραμμα άριστα οργανωμένο.
  Α.Π.
  ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ
 • Μ.Δ.
  Πολύ καλή οργάνωση με εξαίρετους εισηγητές.
  Μ.Δ.
  ΣΟΛ ΑΕ
 • Ζ.Γ.
  Οι εισηγητές ήταν πάρα πολύ καλοί και άψογα καταρτισμένοι, μας βοήθησαν σε οτιδήποτε χρειαστήκαμε
  Ζ.Γ.
  TUI HELLAS AE
 • Μεταδοτικός και αναλυτικός εισηγητής (κος Χριστοδούλου Νικόλας). Ίσως από τους καλύτερους μετά από 12 έτη εμπειρίας σε χώρους σεμιναρίων!
 • Πολύ καλός εισηγητής! (κος Μαυρομάτης Λευτέρης) Βοήθησε το γεγονός ότι γνωρίζει τον ελληνικό φορολογικό σύστημα και μας εξηγούσε πως είναι ο χειρισμός στο ελληνικό και πως ο αντίστοιχος στα ΔΛΠ.
 • Πολύ καλός εισηγητής (κος Σεραφείμ Κώστας) με πολλά πρακτικά θέματα!
 • Καταπληκτικός ο εισηγητής! (κος Χριστοδούλου Νικόλας) Απόλυτα κατανοητός και μεταδοτικός. Άριστη προσέγγιση και τρόπος διδασκαλίας άμεσα μνημονεύσιμος!
 • Πλέσσα Διονυσία

  Ιούνιος 2014

  Όλοι οι εισηγητές έχουν πολύ καλή γνώση του αντικειμένου!
  Πλέσσα Διονυσία
  Λογίστρια ΤΕ ΜΕΣ Α.Ε.
 • Βασιλείου Ευαγγελία

  Ιούνιος 2014

  Πολύ αξιόλογοι εισηγητές, άψογη διοργάνωση και πολύ φιλικοί!
  Βασιλείου Ευαγγελία
  ΑΟΥΤΟΓΚΡΙΛ ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ
 • Αναστάσιος Παπαναστασίου

  Ιούνιος 2014

  Πολύ καλή θεωρητική κατάρτιση των εισηγητών, πολύ καλή και επαγγελματική παρουσίαση της διοργάνωσης!
  Αναστάσιος Παπαναστασίου
  SEA FARM IONIAN A.E.
 • Τερέζα Μαρία Φωκά

  Ιανουάριος 2012

  Πριν από τρία χρόνια είχα την καλή, όπως αποδείχτηκε, τύχη να γνωρίσω την ομάδα της Pro Seminars, παρακολουθώντας το εξάμηνο πρόγραμμα των Διεθνών Λογιστικών Προτύπων. Λόγω επαγγελματικών και λοιπών υποχρεώσεων, ο αρχικός στόχος ήταν η παρακολούθηση των μαθημάτων και η συμμετοχή στις εξετάσεις. Στην πορεία, ωστόσο, το προσωπικό ενδιαφέρον των εισηγητών και η θετική ενέργεια που μας μετέδωσε η Ράνια και όλη η ομάδα, συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία μου στις εξετάσεις, τελικά!
  Τερέζα Μαρία Φωκά
  Λογίστρια, BECTON DICKINSON HELLAS SA
 • Γιάννης Κοντός

  Ιούνιος 2014

  Έχω επιλέξει την Pro Seminars ως βασικό συνεργάτη στο θέμα της επιμόρφωσης και η επιλογή μου αυτή διαρκώς δικαιώνεται. Την πιο πρόσφατη εμπειρία μου, αποτελεί η συμμετοχή στο μακροχρόνιο πρόγραμμα για το πιστοποιητικό στα IFRS από το ICAEW, το οποίο πραγματικά με «έβαλε» στο κόσμο των διεθνών λογιστικών προτύπων, νιώθοντας παράλληλα και μια επαγγελματική ασφάλεια, πως με αυτή την γνώση μπορώ να ανταποκριθώ στις μελλοντικές προκλήσεις του επαγγέλματος μου.
  Γιάννης Κοντός
 • Μαρίνα Τσιαουσίδου

  Ιανουάριος 2015

  To πρόγραμμα πιστοποίησης στα IFRS του ICAEW μου έδωσε την ευκαιρία να ανανεώσω και να επικαιροποιήσω τις γνώσεις μου στα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς που είχα αποκτήσει πριν μερικά χρόνια με το ACCA DipIFR. Το πολύ καλό εκπαιδευτικό υλικό αλλά και η κατάρτιση και η μεταδοτικότητα των εισηγητών ήταν οι καθοριστικοί παράγοντες που οδήγησαν στην αποτελεσματικότητα του προγράμματος και με βοήθησαν να πετύχω στις εξετάσεις. Επιπλέον, η άριστη οργάνωση των συναντήσεων αλλά και το προσωπικό ενδιαφέρον της κ. Ράνιας Χατζηθεοδώρου και η φροντίδα της κ. Ελένης Ζάπρα, επιβεβαίωσαν για άλλη μία φορά πως η Pro Seminars είναι μία εταιρεία που μπορείς πραγματικά να εμπιστεύεσαι για την εκπαίδευσή σου.
  Μαρίνα Τσιαουσίδου
 • Αργυρώ Καντεράκη

  Ιανουάριος 2015

  Για εμένα ήταν πολύ σημαντική η απόκτηση του συγκεκριμένου τίτλου. Όχι μόνο γιατί είναι μια πιστοποίηση από έναν επίσημο οργανισμό (γνωρίζοντας μάλιστα πόσοι παρεμφερείς τίτλοι υπάρχουν) όσο και γιατί νιώθεις ότι εξελίσσεις το επαγγελματικό σου προφίλ που σε μια τόσο ανταγωνιστική εποχή είναι ιδιαίτερα σημαντικό! Η γνώση των IFRS έχει γίνει πλέον αναγκαία καθώς αν θέλεις να ανελιχθείς επαγγελματικά, γνωρίζουμε ότι η σωστή εφαρμογή τους είναι απαραίτητη και τονίζω τη λέξη «σωστή», γιατί το ζητούμενο δεν είναι μόνο να γνωρίζεις επιφανειακά κάποια πράγματα αλλά να διερευνήσεις σε βάθος τόσο τη χρησιμότητα όσο και την σωστή εφαρμογή αυτών και κατ΄ επέκτασή να κατορθώσεις να απεικονίσεις πιο ορθά τις οικονομικές καταστάσεις.Σε αυτό το σημείο ο ρόλος του προγράμματος ήταν καθοριστικός καθώς νομίζω ότι σίγουρα όλοι φύγαμε πιο «σοφοί». Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Pro Seminars για την οργάνωση και τη συνεχή στήριξη που μας παρείχε. Όσον αφορά τους εκπαιδευτές μας νομίζω ότι ο καθένας με το δικό του τρόπο και με την εμπειρία που κατείχε κατάφερε να μας βοηθήσει στο μέγιστο βαθμό για την θετική έκβαση του προγράμματος! Άλλωστε τί παραπάνω να προσθέσω, πάντοτε στον κλάδο μας οι αριθμοί μιλούν, και το ποσοστό επιτυχίας το γνωρίζετε πολύ καλά! Τέλος όσον αφορά για το αν θα το συνιστούσα σε κάποιον θα πω μια λέξη «ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ»!!!
  Αργυρώ Καντεράκη
 • Γιάννης Βεργόπουλος

  Ιανουάριος 2015

  Θεωρώ ότι ήταν ένα πολύ χρήσιμο και επίκαιρο αυτήν την περίοδο σεμινάριο (Δεκέμβριος 2014). Με την εφαρμογή των Ε.Λ.Π. στις περισσότερες επιχειρήσεις, η γνώση και η τριβή με τα Δ.Λ.Π., μου είναι σίγουρα πολύ βοηθητική. Να σημειώσω πως ήταν η πρώτη μου επαφή με τα Δ.Λ.Π. και θεωρούσα ότι θα μου ήταν κάπως δύσκολο να παρακολουθήσω και να καταλάβω το θέμα. Παρόλα αυτά, η δομή, η παρουσίαση, και η ανάλυση των Δ.Λ.Π. από τους εισηγητές, έγινε με τέτοιο τρόπο που κάλυπτε και τον αρχάριο και τον έμπειρο χρήστη. Το ότι το πρόγραμμα καταλήγει στην χορήγηση αναγνωρισμένου τίτλου μετά από εξετάσεις, πιστεύω ότι είναι πολύ θετικό. Στον κλάδο μας όσο περισσότερους τίτλους και εξειδίκευση αποκτάς, τόσο καλύτερα είναι. Προσωπικά μετά από το συγκεκριμένο σεμινάριο, είμαι ένα βήμα πιο πάνω όσον αφορά τις γνώσεις και την κατάρτιση μου στα οικονομικά – λογιστικά και σίγουρα θέλω να εξελιχτώ περαιτέρω στον συγκεκριμένο τομέα. Η διοργάνωση του σεμιναρίου από την Pro Seminars, ήταν άψογη. Υπήρχε πάντα έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα ζητήματα και προσωπικά είχα όποια βοήθεια χρειάστηκα. Επίσης οι άνθρωποι της Pro ήταν πάντοτε γελαστοί (δεν το θεωρώ λίγο ή ασήμαντο αυτό, αφού εκτός από την επαγγελματική πλευρά, χρειάζεται και η ανθρώπινη) και πάντοτε διαθέσιμοι. Το επίπεδο των εισηγητών ήταν αρκετά καλό. Είχαν μεταδοτικότητα και μεγάλη εμπειρία στο θέμα. Θετική εντύπωση μου έκανε ότι πολλές φορές προτίμησαν τον διάλογο, την συζήτηση και τα παραδείγματα για να αναλύσουν ένα ζήτημα, παρά το να αναπαράγουν παπαγαλία τις σημειώσεις. Επίσης οι σημειώσεις που μας δόθηκαν είναι πολύ βοηθητικές. Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, χρειάστηκα μια βοήθεια-γνώμη σε ένα ζήτημα Δ.Λ.Π. που αντιμετώπιζα στην εργασία μου. Απευθύνθηκα στην Ράνια για να μου δώσει τα email των εισηγητών για να ζητήσω την γνώμη τους. Η Ράνια μου απάντησε αμέσως (!), και μέσα σε 1 ώρα είχα την απάντηση που χρειαζόμουν από τον εισηγητή κ. Χριστοδούλου! Πραγματικά μου έκανε μεγάλη εντύπωση το ενδιαφέρον που έδειξαν και πόσο άμεσα μου απάντησαν! Σας ευχαριστώ για την συνεργασία και σας εύχομαι να συνεχίσετε έτσι και ακόμα καλύτερα.
  Γιάννης Βεργόπουλος
  ΚΙΟΣΟΓΛΟΥ Δ. - ΣΤΑΓΑΚΗ Ε Ο.Ε. / Ιανουάριος 2015
 • Μπάμπης Δίβαρης

  Μάϊος 2015

  Ο κυριότερος λόγος που με ώθησε να γραφτώ στο πρόγραμμα, είναι η εμπιστοσύνη μου στην Proseminars και η σχέση που έχει χτιστεί με την κα Χατζηθεοδώρου. Διαχωρίζω το πρόγραμμα σε δύο ενότητες, την Εκπαιδευτική και την Υποστηρικτική. Στο εκπαιδευτικό τομέα έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος, διότι οι εκπαιδευτές μας, ο Αντρανίκ και ο Νικόλας, διαθέτουν βαθιά γνώση του αντικειμένου και βρισκόντουσαν στη θέση του εισηγητή για εμάς. Χωρίς να ξεχωρίζω άτομα, αμφότεροι διαθέτουν μεταδοτικότητα σε πολύ υψηλό επίπεδο και τους χαρακτηρίζει η άριστη διαχείριση του χρόνου. Αναφορικά με την υποστήριξη από την Proseminars, αυτή δημιουργεί standards. Είτε στον χώρο την εκπαίδευσης, είτε τις υπόλοιπες ημέρες, προλάβαιναν τις ανάγκες μας. Ιδιαίτερη θετική μνεία στην κα Ζάπρα η οποία φρόντιζε για τα πάντα. Από την παρακολούθηση και την απαραίτητη μελέτη απέκτησα σημαντικές γνώσεις, τις οποίες μετουσιώνω σε πολύτιμη εμπειρία σε επαγγελματικό χώρο με ιδιαίτερη εξοικείωση στα ΔΛΠ. Προτείνω το πρόγραμμα της Proseminars σε όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν σφαιρική αντίληψη και ουσιαστική γνώση σχετικά με τα ΔΛΠ.
  Μπάμπης Δίβαρης
 • Τσιρβούλη Ειρήνη

  Δεκέμβριος 2015

  Το υλικό είναι περιεκτικό και αρκετά επικεντρωμένο στις εξετάσεις. Η διδαχθείσα ύλη είναι μια πολύ καλή εισαγωγή στα IFRS. Οι εισηγητές μετέδωσαν με τον καλύτερο τρόπο τις ενότητες τους και ήταν πάντα διαθέσιμοι για επεξηγήσεις και ανάλυση τυχόν αποριών. Άρτια διοργάνωση σεμιναρίων, ωραίος χώρος, ωραία υποδομή!
  Τσιρβούλη Ειρήνη
 • Μισόπαπα Μαρία

  Ιούνιος 2016

  Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την άψογη οργάνωση του προγράμματος, την άμεση ανταπόκριση σε οποιοδήποτε πρόβλημά μας ή απορία και τη σημαντική συμβολή των εισηγητών στην προσπάθεια κατανόησης και αφομοίωσης των προτύπων και σωστή προετοιμασία για τις εξετάσεις.
  Μισόπαπα Μαρία
  Hellenic Defence Vehicle Systems S.A
 • Κορωνιάς Ιωάννης

  Ιανουάριος 2017

  Το σεμινάριο ήταν άκρως επικαιροποιημένο και επαγγελματικό και οι εισηγητές ήταν πλήρως καταρτισμένοι στα ΔΠΧΑ. Οι γνώσεις που αποκομίσαμε ήταν σημαντικές και επαρκείς και θα είναι ένα εφόδιο στην επαγγελματική μας πορεία. Συστήνω ανεπιφύλακτα το συγκεκριμένο σεμινάριο σε όσους ενδιαφέρονται να εμβαθύνουν στα ΔΠΧΑ.
  Κορωνιάς Ιωάννης
 • Κατραχούρα Όλγα

  Ιανουάριος 2017

  Θεωρώ ότι η συμμετοχή μου στο σεμινάριο ήταν πραγματικά ένα δώρο που μου δόθηκε. Καλύφθηκαν πλήρως οι εκπαιδευτικές μου ανάγκες στα IFRS και με βοήθησε πολύ στη δουλειά μου. Ο ρυθμός μπορεί να ήταν γρήγορος αλλά η συμβολή των εισηγητών ήταν πολύ σημαντική στο να μαθαίνεις τα βασικά σημεία κατά τη διάρκεια του μαθήματος. Πιστεύω ότι δεν θα ξεχάσω ποτέ τη γραμμή του χρόνου που την περπατήσαμε για πάγια και υποχρεώσεις άπειρες φορές. Οι εισηγητές γνώριζαν σε βάθος το αντικείμενο του σεμιναρίου, εξηγούσαν με σαφή και ξεκάθαρο τρόπο τη θεματολογία και υπήρχε πάντα ένα ευχάριστο κλίμα στη διάρκεια του μαθήματος. Οι ασκήσεις που περιέχονταν στα βιβλία ήταν πολύ χρήσιμες και σημαντικές και βοήθησαν πάρα πολύ. Θεωρώ ότι αν κάποιος θέλει να πετύχει στις εξετάσεις πρέπει εκτός από την θεωρία να τις μελετήσει πολύ καλά. Η Βοήθεια και η συμβολή των ανθρώπων της Pro Seminars ήταν μοναδική, σημαντική και για να πω την αλήθεια πρώτη φορά συμμετείχα σε ένα τόσο καλοοργανωμένο σεμινάριο. Σας ευχαριστώ πολύ για αυτό το ταξίδι!
  Κατραχούρα Όλγα
 • Όλα είναι περίφημα! Συνεχίστε την καλή δουλειά!
 • Πολύ καλός, κατανοητός εισηγητής (κος Χριστοδούλου Νικόλας) με έμφαση στη λεπτομέρεια!
 • Γνώση του αντικειμένου από τον εισηγητή (κος Κιρεμιτζιάν Αντρανίκ), μεταδοτικότητα, οργάνωση χρόνου και ροής, απάντηση σε ερωτήσεις και επικοινωνία. Ποιότητα σε επίπεδο κοντά στο τέλειο!

Αυξήστε την αυτοπεποίθησή σας στη σύνταξη των Οικονομικών Καταστάσεων με αναγνωρισμένη Πιστοποίηση από τον ICAEW: http://www.icaew.com/
Για την παρακολούθηση του προγράμματος δεν απαιτούνται πανεπιστημιακές σπουδές.
Το πρόγραμμα IFRS Learning & Assessment Programme – ICAEW καλύπτει όλες τις αλλαγές που ανακοινώθηκαν έως σήμερα.

Η δομή του προγράμματος

Το πρόγραμμα IFRS Learning & Assessment Programme by ICAEW/ACA δομείται σε 7 Modules, συνολικής διάρκειας 90 ωρών. Τα μαθήματα διενεργούνται κάθε Παρασκευή 17:30 - 22:00 και Σάββατο 09:30 - 16:00, σύμφωνα με το πρόγραμμα.
Οι τελικές εξετάσεις θα διενεργηθούν το Παρασκευή 23 Ιουνίου 2107,  12:30-14:30

Σκοπός του προγράμματος:

 • Κατανόηση & εφαρμογή των Λογιστικών αρχών που διέπουν τα Δ.Π.Χ.Α.
 • Κατάρτιση οικονομικών καταστάσεων με βάση τα Δ.Π.Χ.Α.
 • Ικανότητα αξιολόγησης οικονομικών καταστάσεων με βάση τα Δ.Π.Χ.Α.
 • Παροχή οικονομικών συμβουλών και Λήψη αποφάσεων με βάση την σωστή πληροφόρηση.
 • Βεβαιότητα των ικανοτήτων σας να εφαρμόσετε τα ΔΠΧΑ.
 • Ολοκληρωμένη μελέτη όλων σύγχρονων Διεθνών Προτύπων με όλα τα πρόσφατα Up-dates.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

 • Οικονομικούς Διευθυντές
 • Προϊσταμένους & Στελέχη Λογιστηρίων
 • Άτομα που ασχολούνται με την προετοιμασία & κατάρτιση οικονομικών καταστάσεων
 • Οικονομικούς Αναλυτές
 • Ελεύθερους Επαγγελματίες Οικονομολόγους & Λογιστές
 • Αποφοίτους Οικονομικών Σχολών

Εισηγητές του IFRS Learning & Assessment Programme

Οι επιλεγμένοι εισηγητές για το IFRS Learning & Assessment Programme (Πιστοποίηση στα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα), είναι καταξιωμένοι πιστοποιημένοι επαγγελματίες Ορκωτοί Λογιστές/Ελεγκτές (Qualified Accountants), από την Ελλάδα και την Κύπρο με μεγάλη διδακτική εμπειρία. Συντονιστής Επιστημονικής Ομάδας είναι ο κ.Κιρεμιτζιάν Αντρανίκ.

Εξετάσεις του ICAEW:

Δίωρη γραπτή εξέταση σε 60 ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών (multiple choice), με ελεύθερη χρήση βιβλίου και εγχειριδίων. Στο 7ο module θα πραγματοποιηθεί revision όλης της ύλης και  Mock Exam (προσομοίωση της εξεταστικής διαδικασίας) και θα δοθούν επιτόπου οι σωστές απαντήσεις και επεξηγήσεις.
Οι τελικές εξετάσεις,  είναι υπό την εποπτεία του ICAEW (The Institute of Chartered Accountants in England and Wales) και διενεργούνται κάθε Δεκέμβριο και Ιούνιο.

Αξία Προγράμματος

2.100€ + 300€ (εξέταστρα) = 2.400€ για εταιρείες ,
1.950€ + 300€ (εξέταστρα) = 2.250€ για Φυσικά πρόσωπα

Στην παραπάνω τιμή περιλαμβάνονται τα βιβλία, εγχειρίδια,συμπληρωματικό υλικό & Past Papers, Mock Exams καθώς επίσης και το δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις του ICAEW(300€).

Φόρμα Ενδιαφέροντος: IFRS L & A by ICAEW

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.