Η ομάδα μας

 
Είμαστε μια ομάδα που καταφέρνει και πετυχαίνει συνεχόμενες χρονιές ανάπτυξης εν μέσω οικονομικής κρίσης, αντιμετωπίζοντας τις εκάστοτε νέες προκλήσεις. Στην Pro Seminars επικεντρωνόμαστε στους ανθρώπους μας και προάγουμε την προσωπική τους ανάπτυξη και εξέλιξη, με σχεδιασμό προσανατολισμένο στο μέλλον και στην δράση. Το ανθρώπινο κεφάλαιο για εμάς αποτελεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και είναι αναπόσπαστο περιουσιακό μας στοιχείο. Το θεμέλιο της επιτυχίας μας και η μαγική μας συνταγή είναι οι εξαιρετικοί μας άνθρωποι, μιας και η εκπαίδευση απαιτεί ομαδική νοοτροπία και πνεύμα συνεργασίας. Πίστη μας η φυσική τάση του ανθρώπου προς το καλό που μας βοηθάει να ονειρευτούμε και να πετύχουμε τους στόχους μας. Αυτή είναι η κουλτούρα μας!
 

Μαρία Παπουτσή

Administrative Assistant Athens Dpt


Είμαι η Μαρία Παπουτσή, απόφοιτη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου και τα τελευταία χρόνια ζω στην Αθήνα.
Στην Pro Seminars, είναι η πρώτη μου επαφή με το χώρο της εκπαίδευσης, καθώς στο παρελθόν έχω εργαστεί σε τεχνική εταιρεία ανάληψης δημοσίων έργων και σε εταιρεία διαχείρισης προγραμμάτων ΕΣΠΑ. Μέσα από αυτές τις συνεργασίες, καθώς και με την επαφή μου με δημόσιες υπηρεσίες, έχω καταφέρει να αναπτύξω την αίσθηση της συνέπειας και της υπευθυνότητας.
Στην Pro Seminars θα υποστηρίζω γραμματειακά τα σεμινάρια της Αθήνας. Το αντικείμενο της δουλειάς μου είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον, δημιουργικό και επιμορφωτικό, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει δυνατότητες εξέλιξης, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο.
Δουλεύοντας στην Pro Seminars, ανακαλύπτω καθημερινά ότι η γνώση δεν έχει όρια, είναι πηγή έμπνευσης και εξέλιξης.
Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω επιλεγεί να εκπροσωπώ την Pro Seminars στην Αθήνα και να συνεργάζομαι με μια ομάδα που πιστεύει στη δύναμη της μάθησης! Στον ελεύθερο μου χρόνο, μου αρέσει πολύ να περπατάω τόσο στη φύση όσο και στην πόλη μου, να μαγειρεύω, ενώ τον τελευταίο καιρό πειραματίζομαι και με τη ραπτική!

Σοφία Τσώνη

Administrative Assistant


Είμαι η Σοφία Τσώνη και είμαι 18 χρονών!!!
Είμαι στο πρώτο έτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών στο Πανεπιστημίου Μακεδονίας .
Με την Pro Seminars έχω δεσμούς καρδιάς μιας και είμαι μέλος της μεγάλης οικογένειας και κόρη της τρίτης αδερφής της Ράνιας και της Βασιλικής οι οποίες είναι δυο άνθρωποι που θαυμάζω για πολλά πράγματα που αφορούν την πορεία της ζωής τους και τις ψυχικές τους δυνάμεις.
Αμέσως μετά τις Πανελλαδικές εξετάσεις ξεκίνησα να απασχολούμαι με καθήκοντα την καταχώριση στοιχείων στο εταιρικό CRM και την γραμματειακή υποστήριξη των σεμιναρίων.
Θεωρούμαι ένας κλειστός άνθρωπος που δεν εκφράζω εύκολα αυτό που νιώθω.
Με χαροποιεί η καθημερινή επαφή με νέα πρόσωπα και διαφορετικές προσωπικότητες και είμαι σίγουρη ότι αυτό θα βοηθήσει στην προσωπική μελλοντική μου εξέλιξη. Αισθάνομαι τυχερή που έχω γύρω μου τόσο αξιόλογα και ταλαντούχα άτομα και θα προσπαθήσω να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης και της αγάπης που μου δείχνουν από την πρώτη κιόλας ημέρα.
 

Σταύρος Γεωργιάδης

Administrative Assistant


Είμαι ο Σταύρος Γεωργιάδης. Ναι, καλά καταλάβατε ο μόνος άντρας στην Pro Seminars! Είμαι φοιτητής του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και είμαι νέος στον χώρο. Οι κύριες αρμοδιότητές μου είναι η γραμματειακή και τηλεφωνική υποστήριξη καθώς και ευθύνη της σωστής λειτουργίας του τμήματος προώθησης βιβλίων.
Επέλεξα να ασχοληθώ με αυτόν τον τομέα και ειδικότερα με αυτήν την εταιρεία διότι πιστεύω ότι η συνεχής και επαναλαμβανόμενη επιμόρφωση αλλά κυρίως η επικοινωνία με τους ανθρώπους θα με βοηθήσει πολύ να αναπτύξω δεξιότητες και να διευρύνω την προσωπικότητα μου.
Στην Pro Seminars θα βρω το επαγγελματικό σχολείο που κάθε νέος χρειάζεται στην αρχή της καριέρας του.