Πιστοποίηση IFRS by ICAEW

Ποιος είναι ο ICAEW;

H Pro Seminars είναι Partner in Learning /Tuition Provider του παγκοσμίως αναγνωρισμένου φορέα ICAEW - The Institute of Chartered Accountants in England and Wales (Σώμα Εγκεκριμένων Λογιστών – Ελεγκτών) της Μ. Βρετανίας.

Ο φορέας ICAEW είναι μια Επαγγελματική Ένωση που απαρτίζεται από μέλη και υποστηρίζει πάνω από 140.000 πιστοποιημένους λογιστές και ορκωτούς ελεγκτές σε όλο τον κόσμο. Μέσα από την τεχνογνωσία, τις δεξιότητες και την εξειδίκευσή τους, παρέχουν τη γνώση και την σωστή καθοδήγηση στην παγκόσμια λογιστική επιστήμη και στα οικονομικά επαγγέλματα.

Τα μέλη του ICAEW παρέχουν οικονομική τεχνογνωσία και επίβλεψη βασισμένα στα υψηλότερα επαγγελματικά, τεχνολογικά και ηθικά πρότυπα. "Εξελίσσουμε και υποστηρίζουμε ιδιώτες, οργανισμούς και κοινωνικές ομάδες, βοηθώντας να επιτύχουν μακροπρόθεσμη, βιώσιμη οικονομική αξία. Εξαιτίας μας οι άνθρωποι μπορούν να επιχειρούν με αυτοπεποίθηση".

 * Ο ICAEW και ο ΣΟΕΛ συνεργάζονται από τον Οκτώβρη του 2014, στα πλαίσια του Προγράμματος Πιστοποίησης Μελών, το οποίο θα επιτρέψει στους σπουδαστές του να αποκτήσουν την ιδιότητα του μέλους και των δύο ινστιτούτων ΣΟΕΛ και ICAEW. Διάβασε περισσότερα εδώ.

Η συνεργασία μας:

Τον Μάϊο του 2011 η PRO SEMINARS, προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με τον Βρετανικό Φορέα ICAEW, ως Parnter in Learning, σε μακροχρόνια εκπαιδευτικά προγράμματα, με πρώτο στην Ελληνική αγορά το INTERNATIONAL FINANCIAL REPORTING STANDARDS, IFRS L&A, Επαγγελματικός Τίτλος Πιστοποίησης στα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα/ΔΠΧΑ.
Η συνεργασία αυτή σηματοδοτεί μια νέα εποχή στα επαγγελματικά εκπαιδευτικά προγράμματα και φέρνει τον ελληνικό οικονομικό κόσμο κοντά σε μια Διεθνώς αναγνωρισμένη Ένωση, με πολλαπλά οφέλη.