Read our Privacy Policy

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Ενημέρωση για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων από την εταιρεία ProSeminars, ως υπεύθυνη επεξεργασίας κατά τον Κανονισμό 2016/679, Θεσσαλονίκη-Φράγκων 14, ΤΚ 54626, Τηλ. 2310 30.90.33, Fax: 2310 30.90.15, e-mail: [email protected]

Η εταιρεία ProSeminars θέτει ως προτεραιότητά της την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Για το σκοπό αυτό σέβεται και αναγνωρίζει την προστασία των προσωπικών δεδομένων των υποκειμένων των δεδομένων, σύμφωνα με τις αρχές που διέπουν την Εθνική και Ευρωπαϊκή Νομοθεσία, και σύμφωνα με τις επιταγές του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΕΕ) 679/2016 GDPR, με ημερομηνία έναρξης ισχύος την 25ηΜαϊου 2018.

Η χρήση του παρόντος Ιστοχώρου και υπηρεσιών ενημέρωσης που παρέχονται στον επισκέπτη/ χρήστη από τον παρόντα ιστότοπο https://www.proseminars.eu/  προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία σας με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του παρόντος ιστότοπου. Συνεπώς, ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τα περιεχόμενα αυτής της σελίδας, πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του διαδικτυακού μας τόπου. Η χρήση δε του παρόντος ιστοχώρου αποτελεί τεκμήριο ότι ο επισκέπτης έχει μελετήσει, κατανοήσει και αποδεχτεί όλους τους όρους χρήσης. Κατά συνέπεια, εάν η επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα είναι απαραίτητη για την είσοδο των χρηστών και χρήση των υπηρεσιών του ιστοχώρου, και δεν υπάρχει νομική βάση για την επεξεργασία αυτή, τότε λαμβάνουμε τη συγκατάθεση του υποκειμένου των δεδομένων με τον τρόπο που αναφέραμε παραπάνω.

 

Στον παρόντα ιστοχώρο χρησιμοποιούνται όλα τα απαραίτητα τεχνικά μέτρα ασφαλείας, προκειμένου να περιοριστεί στο ελάχιστο ο κίνδυνος από τυχαία ή παράνομη καταστροφή, απώλεια, αλλοίωση, άνευ αδείας κοινολόγηση ή προσπέλαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που διαβιβάστηκαν, αποθηκεύτηκαν ή υποβλήθηκαν κατ’ άλλο τρόπο σε επεξεργασία.

 

Τι είναι προσωπικά δεδομένα:

 

Κάθε πληροφορία που αφορά που αφορά ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο («υποκείμενο των δεδομένων»)

 

Σκοπός συλλογής και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων:

 

Ο Ιστότοπος https://www.proseminars.eu/ είναι μία σελίδα που δημιουργήθηκε προς ενημέρωση παντός ενδιαφερομένου για την εταιρεία μας.

 

Ο σκοπός επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων στο πλαίσιο του ιστοχώρου μας είναι μόνο η ενημέρωση για δράσεις και προγράμματα της ProSeminars, καθώς και η επικοινωνία με τους επισκέπτες ή χρήστες της ιστοσελίδας.

 

Εάν είστε κάτω των 15 ετών, ΠΡΕΠΕΙ να έχετε τη συγκατάθεση αυτών που έχουν τη γονική μέριμνά σας πριν κάνετε χρήση των υπηρεσιών του παρόντος ιστότοπου.

 

Βασικοί Ορισμοί:

 

  • Το υποκείμενο των δεδομένων

Το υποκείμενο των δεδομένων είναι οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο που προσδιορίζεται ή μπορεί να προσδιοριστεί, τα προσωπικά του δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία από τον υπεύθυνο επεξεργασίας.

 

  • Επεξεργασία

Ως επεξεργασία νοείται κάθε πράξη ή σύνολο πράξεων που εκτελούνται σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ή σε σύνολα δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, είτε αυτοματοποιημένα είτε όχι, όπως συλλογή, καταγραφή, οργάνωση, διαμόρφωση, αποθήκευση, προσαρμογή ή τροποποίηση, ανάκτηση, διαβούλευση, χρήση, γνωστοποίηση μέσω μετάδοσης, διάδοσης ή άλλης διάθεσης, διαγραφής ή καταστροφής.

 

  • Υπεύθυνοςγια την επεξεργασία

Ο υπεύθυνος επεξεργασίας είναι το φυσικό ή νομικό πρόσωπο, η δημόσια αρχή, ο οργανισμός ή άλλος φορέας ο οποίος, από μόνος του ή από κοινού με άλλους, που καθορίζει τους Σκοπούς και τον Τρόπο/Μέσα επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

 

 

 

 

  • Εκτελών την Επεξεργασία

Ο Εκτελών την Επεξεργασία είναι φυσικό ή νομικό πρόσωπο, δημόσια αρχή, υπηρεσία ή άλλος φορέας που επεξεργάζεται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα για λογαριασμό του υπεύθυνου επεξεργασίας

 

Με ποιον τρόπο συλλέγονται τα προσωπικά σας δεδομένα:

-όταν συμπληρώνετε το newsletter παραθέτοντας όλα τα απαιτούμενα στοιχεία Σας

-όταν επικοινωνείτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και της Φόρμας Επικοινωνίας της Σελίδας μας

 

Ποια είναι τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε:

Ο ιστότοπος αυτός λοιπόν, συλλέγει και επεξεργάζεται το e-mail των επισκεπτών του, μόνο όταν θελήσουν και εγκρίνουν την ενημέρωση με newsletter.

 

Ο υπεύθυνος επεξεργασίας επεξεργάζεται και αποθηκεύει ως δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα του υποκειμένου, το ονοματεπώνυμο, το e-mail και την πόλη διαμονής, για το χρονικό διάστημα που είναι αναγκαίο για την επίτευξη του σκοπού επεξεργασίας.

 

Δικαιώματα του υποκειμένου των προσωπικών δεδομένων:

 

  • Δικαίωμα ενημέρωσης: Ο υπεύθυνος επεξεργασίας οφείλει να λάβει τα κατάλληλα μέτρα για να παρέχει στο υποκείμενο των δ1εδομένων κάθε πληροφορία σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων του, και υποχρεούται να διευκολύνει την άσκηση αυτού του δικαιώματός του. Η δε παροχή πληροφόρησης και ενημέρωσης πρέπει να είναι λεπτομερής και να λαμβάνει χώρα χωρίς καθυστέρηση.
  • Δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα: το υποκείμενο των δεδομένων έχει το δικαίωμα να λαμβάνει πληροφόρηση από τον υπεύθυνο επεξεργασίας για το κατά πόσο και με ποιον τρόπο τα δεδομένα του επεξεργάζονται.
  • Δικαίωμα διόρθωσης: το υποκείμενο των δεδομένων έχει το δικαίωμα να απαιτήσει από τον υπεύθυνο επεξεργασίας χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση τη διόρθωση των δεδομένων του, εφόσον αυτά είναι ανακριβή.
  • Δικαίωμα στη λήθη: το υποκείμενο των δεδομένων έχει το δικαίωμα να ζητήσει από τον υπεύθυνο επεξεργασίας τη διαγραφή των προσωπικών του δεδομένων, εφόσον τα δεδομένα αυτά δεν είναι πλέον απαραίτητα, ή εφόσον ανακαλέσει τη συγκατάθεσή του για την επεξεργασία τους.
  • Δικαίωμα στη φορητότητα: το υποκείμενο των δεδομένων έχει το δικαίωμα να λάβει τα προσωπικά του δεδομένα και να τα μεταφέρει σε άλλο φορέα.
  • Δικαίωμα εναντίωσης: το υποκείμενο των δεδομένων δικαιούνται να αντιτάσσεται και να εναντιώνεται για λόγους που τον αφορούν στην επεξεργασία των δεδομένων του.

Υπευθυνος Προστασίας Δεδομένων – DataProtectionOfficer:

 

Ο Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων (DPO) είναι ένα άτομο με ειδικές γνώσεις και εμπειρίες στην προστασία προσωπικών δεδομένων, ο οποίος καλείται να διευκολύνει τη συμμόρφωση του υπευθύνου επεξεργασίας και του εκτελούντος την επεξεργασία με τις διατάξεις του ΓΚΠΔ. Είναι αυτός που μεσολαβεί μεταξύ του υπεύθυνου επεξεργασίας και της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, ή μεταξύ του υποκειμένου του προσωπικού δεδομένου και της Αρχής Προστασίας. Ο ρόλος του είναι συμβουλευτικός  και όχι αποφασιστικός.

 

Στη εταιρεία μας Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων (DPO) ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Μουράτης του Γεωργίου, Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων, στοιχεία επικοινωνίας 6984 634 113, email [email protected]

 

Καταγγελία

Σας ενημερώνουμε ότι:

  • Για οποιοδήποτε θέμα αφορά την επεξεργασία των δεδομένων σας μπορείτε να απευθύνεστε στο γραφείο Υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων (ΥΠΔ) της εταιρείας μας τηλ. 2310 30.90.33, email: [email protected]
  • Επίσης, έχετε το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, εγγράφως (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) ή ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).

 

 

 

 

Πολιτική Cookies

Γενικές Πληροφορίες

Στον ιστότοπο μας χρησιμοποιείται η τεχνολογία των cookies για τη διαχείριση των περιόδων σύνδεσης, για την παροχή εξατομικευμένων ιστοσελίδων και για την προσαρμογή του περιεχομένου ώστε να αντικατοπτρίζει τις ιδιαίτερες ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των χρηστών. Επίσης τα cookies μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη σύνταξη ανώνυμων, αθροιστικών στατιστικών που επιτρέπουν στην ιστοσελίδα να αντιληφθεί πώς το κοινό χρησιμοποιεί τον ιστότοπο και βοηθούν να βελτιώσει την δομή και το περιεχόμενό του. Η ιστοσελίδα δεν μπορεί να εξακριβώσει την προσωπική ταυτότητα του χρήστη από τις πληροφορίες αυτές. Ο χρήστης μπορεί να τροποποιήσει τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης για να απορρίψει ορισμένα ή και όλα τα cookies. Ωστόσο, επισημαίνεται ότι κάποιες λειτουργίες είναι διαθέσιμες μόνο μέσω της χρήσης cookies και εάν επιλεγεί την απόρριψη των cookies, αυτές οι λειτουργίες ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες.

Τα COOKIES τα οποία χρησιμοποιούνται στον παρόντα ιστότοπο μπορούν να κατηγοριοποιηθούν ως εξής:

Απαραίτητα COOKIES

Τα απαραίτητα cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία του ιστότοπου, επιτρέπουν στο χρήστη να κάνει περιήγηση και να χρησιμοποιεί τις λειτουργίες του, όπως πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές ή χρήση του καλαθιού αγοράς. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική ταυτότητα του χρήστη. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν είναι δυνατή η αποτελεσματική λειτουργία του ιστότοπου.

Google Analytics cookies

Google privacy policy

Aνήκουν στην κατηγορία third party cookies και αποθηκεύονται σε όλους τους επισκέπτες της ιστοσελίδας. Συλλέγουν πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο οι επισκέπτες χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας και η διάρκεια αποθήκευσής τους ορίζεται από την πολιτική χρήσης της Google. Τα συγκεκριμένα cookies συλλέγουν πληροφορίες σε ανώνυμη μορφή, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού των επισκεπτών της ιστοσελίδας, την προέλευση των επισκεπτών και τις σελίδες που επισκέφθηκαν μέσα στο site μας. Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες για να συντάσσουμε αναφορές που μας βοηθούν να βελτιώνουμε την ιστοσελίδα μας. Για περισσότερες πληροφορίες: Google privacy policy

Αναλυτικός κατάλλογος :

_gat .proseminars.eu / Temporary (per Session) / By Google Analytics Used to throttle request rate.

  • intercom_client_id www.proseminars.euStored 365 days
  • hit_counter www.proseminars.euStored 1 days
  • fr .facebook.com/ Stored 90 days / Used for Remarketing Advertising Campaigns to Facebook users, already visited PRO SEMINARS website
  • _gid .proseminars.eu/ Stored 1 days / By Google Analytics Used to distinguish users.
  • _ga .proseminars.eu/ Stored 730 days / By Google Analytics Used to distinguish users.
  • __cfduid .proseminars.euStored 365 days / WordPress Theme Cookie

 

WooCommerce Cookies

  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart
  • wp_woocommerce_session_

 

Όνομα Πηγή Στοιχεία που Χρησιμοποιεί Σκοπός Χρήσης Χρονική Διάρκεια
2    _gat Google Analytics Client ID & User ID Throttle request rate 1 minute
3 _ga Google Analytics Client ID & User ID Distinguish User 2 years
4 _gid Google Analytics Client ID & User ID Distinguish User 24 hours
5 fr Facebook Encrypted Facebook ID and Browser ID Advertisement 3 months
6 __cfduid Cloudflare Client ID This cookie is used to identify individual clients using a shared IP address and apply the safety settings according to the client. 1 year
7 woocommerce_cart_hash Woocommerce No personal information is stored  Helps WooCommerce know when the cart data changes Session
8 woocommerce_items_in_cart Woocommerce No personal information is stored  Helps WooCommerce know when the cart data changes Session
9 wp_woocommerce_session_ Woocommerce No personal information is stored Contains a Unique Code for each customer 2 dayς