Η Pro SeminarsO ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ


Εμείς, οι άνθρωποι της Pro Seminars, ξέρουμε να ακούμε και επεξεργαζόμαστε ενδελεχώς τις εκπαιδευτικές σου ανάγκες.

Βρίσκουμε πάντα το κατάλληλο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, τον ιδανικό εισηγητή, τη σωστή διάρκεια και όλα τα τεχνικά μέσα για την άρτια υλοποίησή του. Στελεχωμένη από ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία στην οργάνωση και διεκπεραίωση εκπαιδευτικών προγραμμάτων και σεμιναρίων, βαδίζουμε ανοδικά με γνώμονα την σωστή ενημέρωση και επικοινωνία. Μοναδικός μας σκοπός να μπορούμε να ονειρευόμαστε και να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα!

Γιατί εμάς;

 

There are just a few
things that we can do
very very well.


Ενημερώνουμε το συμμετέχοντα με ειλικρίνεια και σαφήνεια, ώστε να επιλέξει το ενδεδειγμένο για τις ανάγκες του σεμινάριο.

Στηρίζουμε όλη τη διαδικασία επίλυσης οργανωτικών θεμάτων, για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τα στελέχη των εταιρειών


Επιλέγουμε διακεκριμένους εισηγητές, έτσι είμαστε σίγουροι ότι τα μαθαίνεις από τους καλύτερους.

Σεμινάρια με υψηλή διαδραστικότητα ώστε οι συμμετέχοντες να μην περιορίζονται μόνο στην ακαδημαϊκή γνώση αλλά να αποκτούν την απαραίτητη εμπειρία μέσα από την πρακτική εφαρμογή της διδακτέας ύλης.

parallax background

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η φιλοσοφία της Pro Seminars είναι η παροχή υψηλού επιπέδου εκπαίδευση. Η γνώση, ως διάσπαρτη πληθώρα δεδομένων, χρειάζεται διαλογή και αρχειοθέτηση προκειμένου να απορροφηθεί σωστά. Αυτό είναι το γενικό πλαίσιο που διέπει τη λειτουργία μας. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην δημιουργία και παροχή εξειδικευμένων εκπαιδευτικών υπηρεσιών με κεντρικό γνώμονα την συνέπεια, τη δημιουργικότητα και τις νέες προκλήσεις. Πρόθεσή μας είναι να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας υπεύθυνα, με την συμμετοχή όλων των ενδιαφερομένων για το καλύτερο δυνατό εκπαιδευτικό αποτέλεσμα.

 

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

A new world of education…

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, με απώτερο σκοπό την απόκτηση δεξιοτήτων και την «δια βίου μάθηση» με ουσιαστική καθοδήγηση, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις πραγματικές σου ανάγκες.

Στην νοοτροπία μας επίσης είναι να δίνουμε ευκαιρία σε νέους ανθρώπους, με διαφορετικές από εμάς απόψεις για το μέλλον, για να υλοποιήσουν μέσα από την Pro Seminars το όνειρο τους, ώστε να παραμείνουν στον εργασιακό στίβο της Ελλάδας, χωρίς να αναγκαστούν να αναζητήσουν αντίστοιχες θέσεις εργασίας σε άλλη χώρα.

Θέλουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε στον μέγιστο βαθμό, για την μακροπρόθεσμη επιχειρησιακή βιωσιμότητα.

Το όραμά μας είναι, να προσφέρουμε εκπαιδευτικές παροχές, πάντα αναγκαίες και επίκαιρες για την αγορά εργασίας, με ανθρωποκεντρική προσέγγιση του πελατολογίου μας, με εταιρική υπευθυνότητα και δέσμευση. Ονειρευόμαστε το μέλλον και το κυνηγάμε με πάθος!