Testimonials

Δήμητρα Αργυροπούλου

Λογίστρια - Φοροτεχνικός


Η Pro Seminars διοργανώνει στοχευμένα και χρηστικά σεμινάρια, η επιλογή των εισηγητών είναι εξαιρετική και η διοργάνωση άψογη.

Γιάννης Παπασταθόπουλος

Οικονομολόγος


Έχει ενδιαφέρον μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας να βλέπεις έναν οργανισμό να ωριμάζει παράλληλα με εσένα και παράλληλα εκτός του πόσο ταιριάζετε, να βλέπεις να γίνονται τα μέγιστα δυνατά με έναν αυτονόητο τρόπο σαν την ανάσα μας. Απόδειξη ότι δεν αρκεί να κάνεις απλά τη δουλειά σου καλά, αλλά και να την αγαπάς.

Οικονόμου Ελένη


Πρώτη φορά που συμμετείχα σε σεμινάριο της Pro Seminars και μπορώ να πω με σιγουριά πως ο επαγγελματισμός τους είναι αξιοθαύμαστος. Ευχαριστώ!

Σταύρος Σαπουντζάκης


"1ο σοκ: Αφήστε κάτω το ποντίκι - όλα δουλεύουν με το πληκτρολόγιο! 2ο σοκ: Σας επιλύω όλες σας τις απορίες! 3ο σοκ: Υπάρχει feedback, όποτε αυτό κριθεί αναγκαίο! ... Τέλος ... .ή απλά η αρχή;" Κορυφή ο  Κώστας, σας ευχαριστώ πολύ όλους"

Κουτσιμέλος Απόστολος

Prime Insurance


Οφείλω να ομολογήσω ότι η διοργάνωση για την Pro Seminars είναι εξαιρετική και φιλική προς τον συνάνθρωπο!!!

Βοζίκη Ιωάννα

Prime Insurance


Έγκαιρη ενημέρωση τηλεφωνική και γραπτή (e-mail). Επαγγελματική προσέγγιση. Θα χαρώ να «συνεργαστούμε» ξανά !

Σιωπίδου Μαρία

Λογίστρια


Θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες επιχειρήσεις διοργάνωσης επιμορφωτικών σεμιναρίων, από όλες τις απόψεις (οργάνωση, επιλογή εισηγητών κλπ)!

Τσούμπου Ευγενία

Λογίστρια


Εταιρεία που γνωρίζει το αντικείμενό της και ανταποκρίνεται άψογα έχοντας εξαιρετικούς συνεργάτες!

Μήτκου Χριστίνα

Λογίστρια, Ελ. Επαγγελματίας


Η διαφορά των σεμιναρίων της PS απ’όσα έχω παρακολουθήσει τα τελευταία 18 χρόνια, είναι η άριστη εμπειρία και ο άκρατος επαγγελματισμός. Αυτά που διέπουν την Ράνια Χατζηθεοδώρου και την άριστα δεμένη ομάδα της είναι ο ενθουσιασμός και η αγάπη γι’αυτό που κάνουν, κάτι που μεταδίδουν χωρίς καμία επιτήδευση.
Η μεταδοτικότητα των πολύ προσεκτικά επιλεγμένων εισηγητών είναι αδύνατο να μην ικανοποιήσουν και το πιο απαιτητικό κοινό. Η δε επιλογή των χώρων και του catering ανάγουν τις διοργανώσεις της -σε συνδυασμό με την εγκαρδιότητα της ομάδας- σε γιορτή.
Συστήνω σε όλους με όλη μου την καρδιά,να παρευρεθούν σε κάποια εκδήλωση της PS.
Και να ευχαριστήσω προσωπικά τη Ράνια και τους συνεργάτες της για το πραγματικό τους ενδιαφέρον.

Τερέζα Μαρία Φωκά

Λογίστρια, BECTON DICKINSON HELLAS SA


Πριν από τρία χρόνια είχα την καλή, όπως αποδείχτηκε, τύχη να γνωρίσω την ομάδα της Pro Seminars, παρακολουθώντας το εξάμηνο πρόγραμμα των Διεθνών Λογιστικών Προτύπων. Λόγω επαγγελματικών και λοιπών υποχρεώσεων, ο αρχικός στόχος ήταν η παρακολούθηση των μαθημάτων και η συμμετοχή στις εξετάσεις.
Στην πορεία, ωστόσο, το προσωπικό ενδιαφέρον των εισηγητών και η θετική ενέργεια που μας μετέδωσε η Ράνια και όλη η ομάδα, συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία μου στις εξετάσεις, τελικά!
Είμαι ευγνώμων για την άριστη εκπαίδευση και πλαισίωση του αντικειμένου, και τιμώ ολόψυχα την γνωριμία και προσωπική σχέση που έχω πλέον με την Ράνια και την ομάδα της.
Εύχομαι και πιστεύω πως θα έχω πολλές ευκαιρίες και στο μέλλον να εκφράζω πάντα την εκτίμησή μου προς την Pro Seminars.

Γιάννης Κοντός

Οικονομολόγος


Στην Pro Seminars, παρακολούθησα πρώτη φορά ένα φορολογικό σεμινάριο με εισηγητή των Γ. Κορομηλά. Κριτήριο επιλογής σεμιναρίων, μέχρι εκείνη την στιγμή, ήταν για μένα ο εισηγητής και φυσικά το κόστος συμμετοχής. Έχοντας δαπανήσει πολλές ώρες εκπαίδευσης και αρκετά χρήματα σε ανάλογα σεμινάρια , με διαφορετικούς διοργανωτές, η σύγκριση της «εμπειρίας Pro Seminars» ήταν αναπόφευκτη. Εκτίμησα ιδιαίτερα τις επιλογές της Pro Seminars, τόσο ως προς το χώρο διεξαγωγής του σεμιναρίου , όσο και της αυθεντικής προσπάθειας προσωπικής προσέγγισης και κατ” επέκταση εξυπηρέτησης. Ως προς το εκπαιδευτικό κομμάτι, το συνοδευτικό υλικό σημειώσεων ήταν πραγματικά μοναδικό και επιτέλους ξέφευγε από το μέχρι τότε μοντέλο: μοιράζω φωτοτυπίες των νέων διατάξεων. Εκ τότε, έχω επιλέξει την Pro Seminars ως βασικό συνεργάτη στο θέμα της επιμόρφωσης και η επιλογή μου αυτή διαρκώς δικαιώνεται. Την πιο πρόσφατη εμπειρία μου, αποτελεί η συμμετοχή στο μακροχρόνιο πρόγραμμα για το πιστοποιητικό στα IFRS από το ICAEW, το οποίο πραγματικά με «έβαλε» στο κόσμο των διεθνών λογιστικών προτύπων, νιώθοντας παράλληλα και μια επαγγελματική ασφάλεια, πως με αυτή την γνώση μπορώ να ανταποκριθώ στις μελλοντικές προκλήσεις του επαγγέλματος μου.

Γιάννης Μαρινίδης

Οικονομολόγος, Ελ. Επαγγελματίας


Είναι πολύ σημαντικό να ακούγομαι. Να ζητώ και να μου δίνουν. Για μένα αυτό είναι η κορυφαία παροχή κάθε επιχείρησης στον πελάτη της. Αυτό που έχω βιώσει αυτά τα χρόνια με την Pro-Seminars είναι ότι όλοι ακούνε αυτά που ζητάω. Θέματα, εισηγητές, τοποθεσία, εξυπηρέτηση και ό,τι άλλο μου έρθει στο μυαλό. Είναι πολύ όμορφο για μένα να πληρώνω και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να εισπράττω ακόμα και περισσότερα από αυτά που θα μπορούσα να φανταστώ.  Δίπλα μου πάντα, για εμένα, προς εμένα. Ράνια σ’ ευχαριστώ που ακούς!!!

Γιάννης Κοντός

Οικονομολόγος, BAKER TILLY HELLAS


«Εκτίμησα ιδιαίτερα τις επιλογές της Pro Seminars, τόσο ως προς το χώρο διεξαγωγής του σεμιναρίου , όσο και της αυθεντικής προσπάθειας προσωπικής προσέγγισης και κατ ‘ επέκταση εξυπηρέτησης. Ως προς το εκπαιδευτικό κομμάτι, το συνοδευτικό υλικό σημειώσεων ήταν πραγματικά μοναδικό και επιτέλους ξέφευγε από το μέχρι τότε μοντέλο: μοιράζω φωτοτυπίες των νέων διατάξεων.»