smART Productivity for your Business

 
 
 
 
Αλλάζοντας τον τρόπο που εργαζόμαστε κερδίζουμε χρόνο και χρήμα

Θα ήθελες να μάθεις:

Τι είναι εκείνο που σε κρατάει πίσω και δεν μπορείς να προσφέρεις όσα ξέρεις μέσα σου;
Με ποιον τρόπο δουλεύει το ανθρώπινο μυαλό και πώς μπορείς να το εκμεταλλευτείς ώστε να ενισχύσεις τη δουλειά σου και την επιχείρησή σου;
Πώς μπορείς να διαχειριστείς καλύτερα τον χρόνο σου;
Πώς μπορούν να αλλάξουν ατομικές και συλλογικές συνήθειες που δε σε εξυπηρετούν;
Ποιες είναι οι προϋποθέσεις της δημιουργικότητας;
Πώς μπορείς να γίνεις πιο δημιουργικός και γιατί είναι σημαντικό;
Με ποιον τρόπο μπορείς να διαχειριστείς το καθημερινό άγχος και να το μετατρέψεις σε εργαλείο παραγωγικότητας;


Στο SMART Workshop αυτό θα δούμε γιατί είναι απαραίτητο να αλλάξουμε τον τρόπο που εργαζόμαστε, ώστε να κερδίσουμε χρόνο και χρήμα. Θα δουλέψουμε με πρακτικές ασκήσεις που θα μας βοηθήσουν να δούμε πώς τα πράγματα μπορούν να γίνουν και αλλιώς, ώστε να αυξήσουμε κατακόρυφα την παραγωγικότητά μας και να μετατρέψουμε το εργασιακό περιβάλλον σε ένα εκκοκκιστήριο δημιουργικής σκέψης με απώτερο στόχο την απογείωση της εκάστοτε επιχείρησης.

Θα συζητήσουμε το γιατί είναι απαραίτητο να αλλάξουμε τον τρόπο που εργαζόμαστε, ώστε να κερδίσουμε χρόνο και χρήμα και θα δουλέψουμε με πρακτικές ασκήσεις, αλλά και “προκλήσεις” με στόχο να βγουν οι συμμετέχοντες από τη ζώνη άνεσής τους και να δουν πως τα πράγματα γίνονται και αλλιώς (ευκολότερα, γρηγορότερα, με λιγότερο άγχος).
Επίσης, θα δούμε τρόπους για να γίνει το εργασιακό περιβάλλον πολύ πιο δημιουργικό με απώτερο στόχο την απογείωση της εκάστοτε επιχείρησης, αλλά και το ίδιο το αίσθημα προσφοράς και αυτοαξίας του εργαζόμενου/ εργοδότη/ επιχειρηματία μέσα από τις καθημερινές πρακτικές της εκάστοτε επιχείρησης.

smart-productivity-business

# Είναι για σένα;


Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της σημερινής εποχής είναι οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας και ο συνδυασμός τους με την πληθώρα των πληροφοριών από τις οποίες βαλλόμαστε καθημερινά. Αν μέσα σε αυτό, εσύ θέλεις να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς για να μην επηρεάζει η κατάσταση αυτή την αποδοτικότητά σου, τότε αυτό το smART Workshop είναι για εσένα.
Μέσα σε 8 ώρες θα εμβαθύνουμε σε τεχνικές παραγωγικότητας και δημιουργικότητας προσαρμοσμένες στον τρόπο που δουλεύει το μυαλό. Θα ανακαλύψουμε όλες τις συνήθειες και ρουτίνες που οδηγούν στην επιτυχία και πώς μπορούμε να αλλάξουμε παλαιότερες συνήθειες που δε μας εξυπηρετούν πια, τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

# Τι θα χρειαστεί να φέρω μαζί μου;

Το μόνο που θα χρειαστείς την μέρα του workshop είναι η καλή σου διάθεση και η πρόθεσή σου να συμμετάσχεις σε ένα πρόγραμμα με την πεποίθηση ότι το να αναγνωρίσεις τους τρόπους λειτουργίας του ανθρώπινου νου είναι η αρχή για ανταπεξέρχεσαι με επιτυχία σε κάθε κατάσταση!
Έχουμε φροντίσει να υπάρχουν καφέ, χυμοί, και snacks για όλη την διάρκεια του workshop.

#Γιατί κλειστό ολιγομελές τμήμα;

Ο σκοπός κάθε smART Workshop είναι να μας εξοικειώσει με τα εργαλεία που μας προσφέρει η κάθε θεματική ενότητα.
Για να επιτευχθεί λοιπόν αυτό χρειάζεται να δουλέψουμε στην πράξη, ομαδικά και συνεργατικά πάνω στους λογαριασμούς που έχουμε ή σκοπεύουμε να δημιουργήσουμε.

Στο τέλος του Workshop:

Η ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ:

Φύλλις Γαβριηλίδου

Σύμβουλος Μνήμης και Γνωστικών Λειτουργιών | Συγγραφέας

Σπούδασε Γερμανική Γλώσσα και Φιλολογία και εργάστηκε για χρόνια στην ιδιωτική εκπαίδευση. Συνειδητοποίησε αρκετά νωρίς πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος του εγκεφάλου, όχι μόνο για το γνωστικό κομμάτι, αλλά και για οποιονδήποτε τομέα της ζωής μας.
Έκτοτε ασχολείται εντατικά με αυτό το αντικείμενο έχοντας ως κεντρικά σημεία την προσωπική ανάπτυξη και τη δημιουργικότητα μέσα από τεχνικές μνήμης και παραγωγικότητας αλλά και την επίτευξη των βέλτιστων γνωστικών λειτουργιών. Διδάσκει ανθρώπους όλων των ηλικιών βοηθώντας τους να μαθαίνουν και να εργάζονται πιο αποδοτικά, γρήγορα και διασκεδαστικά και να αξιοποιούν στο έπακρο τις κρυμμένες δυνατότητες του μυαλού τους.

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Σάββατο 06 Οκτωβρίου 2018 | 10:00 - 18:00

Τοποθεσία: smART, the Pro Seminars place

Φράγκων 14
Αρχικό Κόστος

205€ / Συμμετοχή

Κλειστό Ολιγομελές τμήμα
επιδοτείται από ΟΑΕΔ ΛΑΕΚ 0,24%
Early Bird Offers*

165€ / Συμμετοχή

*για δηλώσεις εγγραφής έως 19.09.2018

"Το μυαλό δεν μπορεί να ζήσει με αναπάντητα ερωτήματα. Πάντα να ρωτάς γιατί."
Φύλλις ΓαβριηλίδουΦόρμα Ενδιαφέροντος: smART Productivity for your Business | Θεσσαλονίκη

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.