Μα τι είναι αυτό το Branding επιτέλους; | A PubliSHIT Facebook Live με τη Μάτα Μαρινίδου.

Σβήνουμε τα 8 μας κεράκια και σου κάνουμε ένα δώρο
07/06/2018
Σας ενημερώνουμε ότι αναρτήθηκαν στο site του ΟΑΕΔ-ΛΑΕΚ ανακοινώσεις, που αφορούν διευκρινιστικές οδηγίες ως προς την αποπληρωμή προγραμμάτων ΛΑΕΚ 0,24% προηγούμενων ετών. Μάθετε Περισσότερα.
ΟΑΕΔ – ΛΑΕΚ 0,24% | Διευκρινίσεις σχετικά με την αποπληρωμή των Προγραμμάτων
05/07/2018
Στις 29 Σεπτεμβρίου 2018 θα συναντηθούμε στο Met Hotel, στη Θεσσαλονίκη, για να αποκτήσουμε γνώσεις και μία φρέσκια οπτική για το Branding και τη Διαφήμιση μίας επιχείρησης.

Με αφορμή αυτό το smART Conference της PRO SEMINARS, η Μαριάννα μας από το PubliSHIT Magazine, χορηγό επικοινωνίας των δράσεων του "Φέτος ΕΙΝΑΙ η Χρονιά μου" διοργάνωσε ακόμη ένα Facebook Live και προσκάλεσε τη Μάτα Μαρινίδου, από την Two Yellow Feet, Branding & Marketing Communications, για να κάνουμε μία πρώτη γνωριμία μαζί της, από τη σκοπιά του Branding, καθώς και τις απόψεις που θα μας αναλύσει στις 29 Σεπρεμβρίου.

Για ακόμη μία φορά απόλαυσα τη συζήτηση, όπως και σε κάθε άλλο Facebook Live που έχουμε διοργανώσει με τη Μαριάννα. Υπήρξαν όμως συγκεκριμένα σημεία τα οποία με συνεπήραν, μέσα από τη γνώση που μας προσέφερε τόσο απλόχερα η Μάτα. Για εμένα αυτό το Live ήταν κάτι σαν προάγγελος του οράματος που είχα για αυτό που θέλω να προσφέρουμε στους συμμετέχοντες αυτής της θεματικής ενότητας.

Να γεμίσουμε την ημέρα μας με πολλά Aha-moments που θα μας κάνουν να πούμε με σιγουριά:

 • Ναι, μπορώ να έχω μία ενιαία εταιρική ταυτότητα για την επιχείρησή μου, γιατί είναι ένα σημαντικό συστατικό που θα με βοηθήσει να αντέξω στην πορεία του χρόνου.
 • Ναι, μπορώ να είμαι δημιουργικός με τη διαφήμισή μου, αφαιρώντας την πεποίθηση ότι είναι μόνο για μεγάλες επιχειρήσεις. Ναι ξέρω πως να επενδύω σε κάτι που θα αποδώσει και δε θα ξοδεύω άλλο σε άσκοπα διαφημιστικά μηνύματα που δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν ούτε σε εμένα ούτε και στο κοινό μου.
 • Στο Facebook Live αυτό και μέσα σε μία συζήτηση που διήρκεσε περίπου 1,5 ώρα, γιατί τα κορίτσια μας είχαν να πούνε πολλά κι ενδιαφέροντα, η Μάτα μας ενέπνευσε και μας έδωσε λόγους να πιστέψουμε στην αξία του να έχουμε ένα δυνατό Brand για εμάς και την επιχείρησή μας.

  Παρακολούθησε λοιπόν αυτό το Facebook Live και πάρε χρήσιμη τροφή για σκέψη αναφορικά με το:
 • Μα τι είναι αυτό το Brand τελικά;
 • Από που ξεκινάει μέσα σε μία επιχείρηση; (Hint: Όχι από το λογότυπο! ;) )
 • Γιατί το σωστό Branding δε συνδέεται με το Budget που έχουμε να διαθέσουμε σαν εταιρία;
 • Κλείνοντας, θέλω απλά να πω πόσο χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι, όπως η Μάτα, που έχουν τη διάθεση να μας μιλήσουν για τη φιλοσοφία εννοιών που όλοι φοβόμαστε έως σήμερα και τις αποφεύγουμε, διότι απλά δεν τις γνωρίζουμε. Το σημαντικό είναι να τις γνωρίσουμε, να τις αγαπήσουμε και να τις φέρουμε μέσα στη δική μας ταυτότητα, σε αυτό που θέλουμε να προσφέρουμε στον κόσμο μέσα από αυτό που κάνουμε. Είτε ως οντότητα, είτε ως μία ολόκληρη εταιρία.

  Στις 29 Σεπτεμβρίου λοιπόν θα κάνουμε ακόμη ένα τέτοιο βήμα, για να αλλάξουμε την αγορά και να έρθουμε πιο κοντά σε αυτό που θέλουμε να βλέπουμε στο εξωτερικό μας περιβάλλον. Θα χαρούμε πολύ να είσαι μαζί μας σε αυτό!

  Τι λες; Πάμε να εμπνευσθούμε και να εμπνεύσουμε μαζί τον κόσμο;
  It will be fun!!


   

  Μάθε περισσότερα για αυτό το smART Conference Και δήλωσε τη Συμμετοχή σου!

   

  Branding & Διαφήμιση! New smART Conference :D "Μα τι είμαστε τελικά και ποιος μας χρειάζεται;"

   
   

  Από τη Φωτεινή Βαβίτσα

  Learning Executive Consultant at PRO SEMINARS
  Δείτε περισσότερα εδώ

  Χορηγός Συνεδρίου

  Χορηγός Επικοινωνίας


  TYF_logo
  rsz_logo_publishit-magazine