The Instagram smART Workshop

Time to Grow Online using Instagram!

Ένα ακόμη smART Workshop της σειράς του "Φέτος ΕΙΝΑΙ η Χρονιά μου", το οποίο έρχεται για να μας κάνει Instagram PRO Users!


Θα ήθελες να μάθεις πως να:

χρησιμοποιείς το Instagram για την προβολή της δουλειάς σου ή/και της επιχείρησής σου;
εξοικειωθείς με όλα τα εργαλεία και τις εφαρμογές που αξίζει να χρησιμοποιείς για να κάνεις τη διαφορά μέσα από μία εντυπωσιακή εμφάνιση σε αυτό το Κοινωνικό Δίκτυο;
διαφημισθείς μέσα από το Instagram αποτελεσματικά;
έχεις μία ξεκάθαρη στρατηγική, ώστε να σου γίνει ξεκάθαρο πως μπορεί το Instagram να σε βοηθήσει να επιτύχεις τους στόχους σου;
σου γίνει ξεκάθαρο πως μπορεί τελικά αυτό το δημοφιλές Κοινωνικό Δίκτυο να σε βοηθήσει στην προβολή σου, όποιο κι αν είναι το αντικείμενο εργασίας σου;

toa-heftiba-90973-unsplash
le-buzz-568597-unsplash

# Είναι για σένα;


Αν έχεις συνειδητοποιήσει ότι μέσα στο κοινό του Instagram βρίσκονται εν δυνάμει, καθώς και ήδη υπάρχοντες πελάτες, τότε υπάρχει σοβαρός λόγος να αρχίσεις να το χρησιμοποιείς για την προβολή σου.
Ακόμη κι αν πιστεύεις ότι το αντικείμενό σου δεν έχει τι να μοιρασθεί με το κοινό του Instagram, αυτό το smART Workshop θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα διαφορετικά.
Μέσα σε 6 ώρες οι συμμετέχοντες θα μάθουν πως μπορούν να αναπτύξουν μία στρατηγική σκέψη που θα τους βοηθήσει να αρχίσουν τόσο το Instagram, όσο και κάθε Κοινωνικό Δίκτυο που θέλουν να χρησιμοποιήσουν για την επαγγελματική τους προβολή.

# Τι θα χρειαστεί να φέρω μαζί μου;

Το μόνο που θα χρειαστείς την μέρα του workshop είναι μία smART συσκευή με εγκατεστημένη την εφαρμογή του Instagram και φυσικά η καλή σου διάθεση να ανακαλύψεις και να μάθεις όλα όσα έχει να σου προσφέρει αυτό το εργαλείο!
Έχουμε φροντίσει να υπάρχουν καφέ, χυμοί, και snacks για όλη την διάρκεια του workshop.

#Γιατί κλειστό ολιγομελές τμήμα;

Ο σκοπός του smART Workshop αυτού είναι να μας εξελίξει σε PRO Users του Instagram.
Για να επιτευχθεί λοιπόν αυτό χρειάζεται να δουλέψουμε στην πράξη, ομαδικά και συνεργατικά πάνω στους λογαριασμούς που έχουμε ή σκοπεύουμε να δημιουργήσουμε.

ΘεματολογίαΤι μου προσφέρει το Instagram;
Σε αυτή την ενότητα θα παρουσιάσουμε, θα συνοψίσουμε και θα τοποθετήσουμε σε ένα πλαίσιο όλα όσα μας προσφέρει το Instagram είτε έχουμε ένα προσωπικό είτε ένα εταιρικό προφίλ.

Η εικόνα μου στο Instagram:
Το εργαλείο επικοινωνίας σου στο Instagram είναι η εικόνα (κινούμενη ή στατική). Πως θα κάνουμε αυτήν την εικόνα να γίνει η ταυτότητά μας και το χαρακτηριστικό μας γνώρισμα που θα μας κάνει να ξεχωρίσουμε και να διακριθούμε στα μάτια των ανθρώπων που μας ενδιαφέρουν.
Θα δουλέψουμε στην πράξη πάνω σε επιτυχημένα και αποτυχημένα παραδείγματα φωτογραφίας και video, ώστε να είσαι σε θέση να τα εφαρμόσεις σε κάθε περίπτωση.


Χρήσιμα εργαλεία και εφαρμογές:
Μία απλή αναζήτηση να κάνεις, θα σου εμφανισθεί μπροστά σου μία πληθώρα εφαρμογών και εργαλείων που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για το Instagram. Εμείς θα δούμε μία συγκεκριμένη λίστα από εργαλεία που αφορούν:
 • Την επεξεργασία εικόνας.
 • Τον προγραμματισμό και την οργάνωση των δημοσιεύσεων.
 • Διάφορες εφαρμογές που θα κάνουν τα posts μας πιο δημιουργικά, με εύκολο τρόπο.

Time to become Instagram Masters!
Σε αυτό το Instagram workshop θα πάρεις μία ποικιλία από γνώσεις, ιδέες και εργαλεία, ώστε να τα χρησιμοποιήσεις κι εσύ στη συνέχεια στο δικό σου προφίλ.
Αυτό που έχει σημασία στο τέλος είναι όλα αυτά να τα τοποθετήσουμε σε μία στρατηγική διαδικασία, ώστε να τα χρησιμοποιείς κάθε φορά για να επιτύχεις τους δικούς σου στόχους.The 30 - day - fitness program!
Είναι κάτι σαν Homework για να πειραματισθείς με όσα θα συναντήσεις σε αυτό το Workshop και να αρχίσεις να βλέπεις τα πρώτα αποτελέσματα από το πως μπορούν όλα αυτά που έμαθες να απογειώσουν την εικόνα σου στο Instagram και να σε οδηγήσουν εκεί που τελικά επιθυμείς. Θα δούμε βήμα προς βήμα τη διαδικασία αυτής της άσκησης, για την οποία θα πάρεις και σχετικό εγχειρίδιο που θα σε διευκολύνει για να την ακολουθήσεις.

Διαφήμιση & Instagram
Που, πως και πότε αξίζει να κάνεις διαφημιστικές καμπάνιες μέσα από το Instagram;
Τι θα χρειαστείς για αυτό; 
Απορίες - Ερωτήσεις - Συζήτηση.... Διαδραστικότητα!
Κύριος λόγος ύπαρξης αυτούς του smART Workshop είναι να εξελίξει τους συμμετέχοντες τόσο μέσα από γενικές γνώσεις αλλά και αναφορικά και με τις πιο συγκεκριμένες ανάγκες που μπορεί να υπάρχουν.
Για τον λόγο αυτό θα υπάρχει επαρκής χρόνος για να συζητήσουμε πιθανές απορίες που μπορεί να δημιουργηθούν από τη θεματολογία που θα καλύψουμε.

 

Η ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ:

Φωτεινή Βαβίτσα

Οικονομολόγος, Learning Experience Consultant at PRO SEMINARS

Είμαι οικονομολόγος, με εμπειρία στον χώρο του Marketing και τις Online προβολής μίας επιχείρησης. Από ένα σημείο κι έπειτα, το Instagram έγινε αναπόσπαστο κομμάτι του πακέτου επικοινωνίας των επιχειρήσεων που έχω συνεργασθεί, δεδομένης της αποδοτικότητας που μας προσέφερε στο τελικό αποτέλεσμα.
Η χρήση του Instagram για πολλές επιχειρήσεις με έκανε να εντοπίσω διάφορα κοινά σημεία τα οποία όταν τα εφαρμόσει μία επιχείρηση και δεδομένου ότι το κοινό της βρίσκεται σε αυτό το Κοινωνικό Δίκτυο επιτυγχάνει στόχους κι έχει αποτελέσματα. Τα κοινά σημεία αυτά δημιούργησαν μία «φόρμουλα», η οποία στην πορεία, δημιούργησε αυτό μας το Workshop!

Μάθε Περισσότερα.

Εμπειρίες Συμμετεχόντων

 • Β.Δ.
  Άριστος τρόπος διαχείρισης της «ομάδας-μαθητών». Πολύ καλή γνώστρια του αντικειμένου. Άριστη Επαγγελματίας. Συγχαρητήρια για την επιλογή της.
  Β.Δ.
  Two Yellow Feet Advertising
 • M.M.
  Πολύ ήρεμη και μεταδοτική, με ευγένεια και υπομονή.
  M.M.
  Two Yellow Feet Advertising
 • Α.Π.
  Εξαιρετική παρουσία με γνώση στο αντικείμενο , με πολύ καλή μεταδοτικότητα.
  Α.Π.
 • Γ.Β.
  Η Φωτεινή είναι γνώστης του αντικειμένου, ενημερωμένη και με μεταδοτικότητα
  Γ.Β.
 • Κ.Α.
  Η Φωτεινή είχε άρτια γνώση του αντικειμένου του σεμιναρίου και μεταδοτικότητα
  Κ.Α.
 • Ε.Ν.
  Μου άρεσε πολύ. Προσηνής, εστιασμένη και πολύ καταρτισμένη.
  Ε.Ν.
 • Α.Κ.
  Χαμογελαστή, επικοινωνιακή, μεταδοτική. Τέλεια!
  Α.Κ.
 • Δ.Α.
  Έρχομαι με πολλή χαρά να σε ξανακούσω.
  Δ.Α.
 • Α.Π.
  Πολύ καλή και αναλυτική όσο χρειαζόταν.
  Α.Π.
  ΣΥΝΠΑ ΑΕ

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τετάρτη 07 Νοεμβρίου 2018

16:00 - 22:00

Τοποθεσία: smART, the PRO SEMINARS place

Φράγκων 14
Αρχικό Κόστος

155€ / Συμμετοχή

Κλειστό Ολιγομελές τμήμα
επιδοτείται από ΟΑΕΔ ΛΑΕΚ 0,24%
Special Summer Offers*

125€ / Συμμετοχή

*για δηλώσεις εγγραφής έως 24.10.2018

When it comes to Instagram there is only one Goal:
"Stop focusing on Counting Followers. Start focusing in being Unique"
Foteini VavitsaΦόρμα Ενδιαφέροντος: Instagram smART Workshop | Θεσσαλονίκη

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.