Τι θα δούμε στο Instagram smART Workshop

Η αρχή στο smART έγινε!
01/06/2018
Σβήνουμε τα 8 μας κεράκια και σου κάνουμε ένα δώρο
07/06/2018
Ο Ιούλιος πλησιάζει κι ερχόμαστε μέρα με τη μέρα πιο κοντά στο smART Workshop, που είναι αφιερωμένο στο Instagram! Μία πολύ καλή ευκαιρία για να δούμε πως ένα Κοινωνικό Δίκτυο μπορεί να μετατραπεί σε εργαλείο προβολής και επικοινωνίας ανάμεσα σε εμάς και το κοινό μας.

Το Instagram αποτελεί μέρος της καθημερινότητας εκατομμυρίων ανθρώπων ανά τον κόσμο. Αυτό είναι που το έχει καταστήσει και έναν δυνατό ενδιάμεσο ανάμεσα σε εμάς και στο κοινό της αγοράς που μας ενδιαφέρει.

Αν λοιπόν έχεις αντιληφθεί ότι μπορούμε να αποκτήσουμε πελάτες μέσα από το διαδίκτυο, ενώ ταυτόχρονα έχεις παρατηρήσει ότι ο κόσμος σου βρίσκεται στο Instagram, έχεις σημαντικούς λόγους να σκεφτείς σοβαρά και να το χρησιμοποιήσεις για την προβολή σου. (Επομένως, να είσαι μαζί μας και στο Instagram smART Workshop της PRO SEMINARS! ;) )

Τι θα δούμε...



Κατά τη διάρκεια του Workshop θα αναλύσουμε όλους τους τρόπους με τους οποίους το Instagram μπορεί να βοηθήσει έναν επαγγελματία της σύγχρονης εποχής στην προβολή του, ανεξαρτήτως του αντικειμένου του.

Θα χρησιμοποιήσουμε καθαρά ως κύριο γνώμονα καθαρά το αν το κοινό μας βρίσκεται στο Instagram, αναιρώντας έτσι τον μύθο που έχει επικρατήσει μέχρι σήμερα: "Δεν έχω λόγο να είμαι στο Instagram, παρά μόνο αν ανήκω στον χώρο της μόδας ή του φαγητού." Έτσι, θα μπορέσουμε να επικεντρωθούμε στα βασικά χαρακτηριστικά που χρειάζεται να έχει ένα προφίλ, για να επιτύχει τους στόχους μας.

Δεδομένου ότι μιλάμε για ένα πρακτικό σεμινάριο, εννοείται ότι μετά την θεωρία, θα περάσουμε και στην πράξη! Εδώ μπαίνει στο παιχνίδι και το αγαπημένο μου 30-days-fitness-programme! Το πρόγραμμα 30 ημερών στο οποίο έχω καταλήξει ότι μπορεί να δώσει ένα αρχικό boost σε κάθε προφίλ που θέλει να κάνει ένα δυνατό ξεκίνημα στο Instagram.

Μέσα σε όλα όσα θα συζητήσουμε και θα συναντήσουμε, θα μιλήσουμε και για χρήσιμες εφαρμογές που θα απογειώσουν την εικόνα μας, θα οργανώσουν καλύτερα τον χρόνο μας και γενικότερα θα κάνουν το προφίλ μας και πιο λειτουργικό. Γενικότερα θα δούμε τι επιτάσσει η μόδα του Instagram για τους λογαριασμούς που θέλουν να είναι πάντα μέσα στα πράγματα!

Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που πιστεύω στο Instagram και μου αρέσει να το προτείνω σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις που θέλουν να βγουν δυναμικά στο Διαδίκτυο. Αν πιστεύεις λοιπόν κι εσύ ότι μπορεί να σε βοηθήσει, σε περιμένω στις 04 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη και στις 07 Ιουλίου στην Αθήνα! It will be fun!!

Σημαντική Σημείωση! Το άρθρο αυτό είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που κάναμε με τη Στέλλα Κάσδαγλη σε προηγούμενο smART Workshop και την ευχαριστώ θερμά!

Από τη Φωτεινή Βαβίτσα

Learning Executive Consultant at PRO SEMINARS
Δείτε περισσότερα εδώ

 

Μάθε περισσότερα για το Instagram smART Workshop Και δήλωσε τη Συμμετοχή σου!

 

Facebook Cover