In House Project

In House Project

Technical specification

Go to hyper galaxy level

Με το πρόγραμμα Ενδοεπιχειρησιακής Εκπαίδευσης που σου προτείνουμε.


Αυτή είναι μια πρόταση που σχεδιάσαμε μετά από αμέτρητες συζητήσεις με τους ανθρώπους που παρακολουθούν τα σεμινάριά μας, όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας της Pro Seminars.
Είναι γεγονός, δεν υπερβάλλουμε, πως πραγματοποιούμε σεμινάρια με ασταμάτητο ρυθμό, οπότε μπορείς να φανταστείς τον αριθμό των ανθρώπων με τους οποίους ερχόμαστε σε επαφή καθημερινά. Μιλάμε για την ζωή τους, την καθημερινότητά τους, για την δουλειά, για τις σχέσεις με τους συναδέλφους.
Αυτή η επικοινωνία μας βοήθησε να εντοπίσουμε τρία σημεία, στην επαγγελματική ζωή ενός εργαζομένου, που αντιληφθήκαμε πως χρειάζονται περισσότερη ενδυνάμωση:
 • Η ανάγκη του, να αναπτυχθεί μέσα στην εργασία του, ενδυναμώνοντας τις δεξιότητές του ώστε να γίνει πιο αποτελεσματικός αλλά και πιο χαρούμενος.
 • Η θέληση να μπει στη διαδικασία να μάθει νέες τεχνικές, μόνος του, για να κάνει την δουλειά του πιο εύκολη και αποδοτική.
 • Η αναζήτηση σωστού & αποτελεσματικού μοτίβου επικοινωνίας με συναδέλφους, ειδικά όταν αυτοί εργάζονται σε διοικητικά τμήματα μιας εταιρείας (οικονομικό, hr κ.λ.π.).
Και αυτά τα ζητήματα ήταν η αφορμή για να χτίσουμε αυτό το Project.
Σχεδιάσαμε και οργανώσαμε μια πρόταση που ενδυναμώνει τα στελέχη μιας επιχείρησης δίνοντάς τους την προοπτική να μεγαλουργήσουν, να πετύχουν στόχους, να πιάσουν υψηλή απόδοση. Πατήσαμε στα εξής σημεία:
 • Στην απόκτηση αυτοπεποίθησης και σωστής ψυχολογίας που σε οδηγούν να διαπρέψεις.
 • Στην απόκτηση δεξιοτήτων σε καθημερινά εργαλεία που κάνουν τη δουλειά σου πιο «εύκολη».
 • Στην ανάπτυξη μορφών ουσιαστικής επικοινωνίας με τους συναδέλφους σου ώστε να μιλάτε την ίδια γλώσσα για την επίτευξη των εταιρικών σας στόχων.
Για να μπεις στη θέση των συνεργατών σου, προκειμένου να τους βοηθήσεις να αναδειχθούν και να επέλθει το μέγιστο όφελος, αυτές οι ερωτήσεις θα σου φανούν χρήσιμες:
 • Τι μπορώ να κάνω όταν δεν μπορώ να φανταστώ ποιες είναι οι δυνατότητες των συνεργατών μου;
 • Τι είναι αυτό που θα βοηθήσει τα στελέχη μου, να αναδείξουν δεξιότητες και να εξελιχθούν;
 • Πώς θα βοηθήσω να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και να αντλήσουν νέα γνώση, δύναμη και ιδέες;
 

Παρακάτω θα δεις το σχέδιό μας για την ανάπτυξη του ανθρωπίνου δυναμικού της εταιρείας σου μέσα από καινοτόμα προγράμματα εκπαίδευσης που στοχεύουν στην αριστεία, εταιρικά & ατομικά.


Θεματολογία

Μια διαφορετική ξενάγηση στην οικονομική σκέψη Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθεις να μιλάς την ίδια οικονομική γλώσσα με συναδέλφους που εργάζονται σε διαφορετικά τμήματα και διευθύνσεις. Θα σου μάθουμε τα μεθοδολογικά εργαλεία για να γνωρίσεις πως λειτουργεί ο πυρήνας μιας επιχείρησης, δηλαδή η οικονομία της. Το αντικείμενο του σεμιναρίου εστιάζει πολύ συγκεκριμένα στο να γίνεις ικανός να ερμηνεύεις μεγέθη, να συσχετίζεις δείκτες, να προβαίνεις σε διορθωτικές ενέργειες, να προβλέπεις συνέπειες, να παρακολουθείς την πορεία των στόχων. Ουσιαστικά, θα μπορείς να αξιολογείς και να αποφασίζεις. Αν είναι για σένα; Ναι, αν θέλεις να εμβαθύνεις στις βέλτιστες Επιχειρηματικές Πρακτικές Οικονομικής Σκέψης και Οικονομικής Ανάλυσης. Ναι, αν είσαι επιχειρηματίας, στέλεχος τμήματος λειτουργιών, πωλήσεων, marketing, credit, προμηθειών, παραγωγής ή logistics. Ένα talor made σεμινάριο με πολύ καλό focus στη θεματολογία.
Διάρκεια 8 ώρες Μέγιστος αρ.ατόμων: 20
Ένα πλήρες case study Μια πρακτική εφαρμογή μετάβασης στα ΕΛΠ Στο σεμινάριο:
 • Θα αναλυθεί πλήρες Case Study της πρώτης σύνταξης οικονομικών καταστάσεων με ΕΛΠ
 • Θα περιλαμβάνει την παρουσίαση του νέου λογιστικού πλαισίου των ΕΛΠ με έμφαση στις διαφορές των κανόνων αποτίμησης και σύνταξη Οικονομικών καταστάσεων με το ισχύον πλαίσιο.
 • Θα χρησιμοποιηθεί ισοζύγιο με τους υφιστάμενους κωδικούς του ΕΓΛΣ και παρουσίαση των αναγκαίων λογιστικών εγγραφών για την μετατροπή
 • Θα γίνει παρουσίαση με πρακτικά παραδείγματα που αφορούν μικρές έως και μεγάλες οντότητες
Είναι κατάλληλο για:
 • Λογιστές - Ελεγκτές με εμπειρία στη σύνταξη οικονομικών καταστάσεων με το υπάρχον σχέδιο
 • Λογιστές που διαχειρίζονται από μικρές έως και μεγάλες οντότητες
 • Στελέχη λογιστηρίου μικρής, μεσαίας και μεγάλης οντότητας
Απαιτείται θεωρητική εμπειρία των ΕΛΠ & γνώση σύνταξης οικονομικών καταστάσεων με το υφιστάμενο λογιστικό πλαίσιο Εισηγητής: Σωτήρης Φραντζανάς Διάρκεια 12 ώρες Μέγιστος αρ.ατόμων: 20
Excel Seminar Of Principles:

Ανάπτυξη δεξιοτήτων χειρισμού δεδομένων στο EXCEL, για την εφαρμογή τους σε λογιστικές εργασίες και υπολογισμούς.
 • Πως χειριζόμαστε πίνακες με χιλιάδες γραμμές;
 • Πως πλοηγούμαστε γρήγορα και με ακρίβεια στα δεδομένα που μας ενδιαφέρουν;
 • Πως δημιουργούμε συγκεντρωτικές αναφορές που στηρίζονται σε μεταβλητά δεδομένα;
 • Πως αυτοματοποιούμε και προσομοιώνουμε τις καθημερινές μας εργασίες στο excel ώστε να κερδίζουμε περισσότερο χρόνο στην εργασία μας;
Το σεμινάριο περιλαμβάνει πρακτική εξάσκηση (hands-on training) σε Η/Υ που παρέχει η Pro Seminars στην αίθουσα διεξαγωγής του σεμιναρίου και η έκδοση λογισμικού που χρησιμοποιείται είναι η Microsoft Excel 2010.
Απευθύνεται σε:
 • Στελέχη Λογιστηρίου
 • Στελέχη πωλήσεων
 • Στελέχη επιχειρήσεων γενικά
που χρησιμοποιούν το excel ως βασικό εργαλείο διαχείρισης. Εισηγητής: Κωνσταντίνος Καραογλάνογλου
Διάρκεια: 8 ώρες
Μεγ. αριθμός ατόμων: 15
* Η παροχή εξοπλισμού laptop έχει επιπρόσθετη χρέωση.
Excel Advanced Seminar: Προχωρημένες Τεχνικές Χειρισμού Φύλλων Εργασίας

Πρακτικό σεμινάριο που σε μετατρέπει σε Excel Pro User!

Γίνε Excel Expert χρησιμοποιώντας εξειδικευμένες τεχνικές! Hands-on training on advanced techniques.
Το σεμινάριο* περιλαμβάνει την ανάπτυξη και τον εμπλουτισμό δεξιοτήτων με προχωρημένες τεχνικές στο EXCEL, για την εφαρμογή τους σε σύνθετες λογιστικές εργασίες και υπολογισμούς. H έκδοση λογισμικού που χρησιμοποιείται είναι η Microsoft Excel 2010.
Απευθύνεται σε:
 • Στελέχη Οικονομικών και Εμπορικών Διευθύνσεων
 • Διοικητικά Στελέχη
 • Στελέχη επιχειρήσεων γενικά
που χρησιμοποιούν το Excel ως βασικό εργαλείο διαχείρισης προϋπολογισμών ή παραγωγής αναφορών.
Εισηγητής: Κωνσταντίνος Καραογλάνογλου
Διάρκεια: 8 ώρες
Μεγ. αριθμός ατόμων: 15
* Η παροχή εξοπλισμού laptop έχει επιπρόσθετη χρέωση.
Για αρχάριους χρήστες, προτείνουμε το σεμινάριο Excel Seminar of Principles.
Word & PowerPoint Seminar: Επεξεργασία κειμένου και παρουσιάσεων με προχωρημένες τεχνικές

Μάθε να «παίζεις» το Word και το Powerpoint στα δάχτυλα, χρησιμοποιώντας εξειδικευμένες τεχνικές!

Το σεμινάριο περιλαμβάνει την ανάπτυξη και τον εμπλουτισμό δεξιοτήτων με προχωρημένες τεχνικές στο Word και το Powerpoint, για την εφαρμογή τους σε σύνθετες εργασίες επεξεργασίας κειμένων και δημιουργίας προχωρημένων παρουσιάσεων.
Η εξάσκηση πραγματοποιείται σε Η/Υ που παρέχει η Pro Seminars στην αίθουσα διεξαγωγής του σεμιναρίου.
Απευθύνεται σε:
 • Στελέχη Οικονομικών και Εμπορικών Διευθύνσεων
 • Διοικητικά Στελέχη
 • Στελέχη επιχειρήσεων γενικά
που χρησιμοποιούν το Word και το Powerpoint ως βασικό εργαλείο για τη συγγραφή εταιρικών εγγράφων και για τη δημιουργία επαγγελματικών παρουσιάσεων.
Εισηγητής: Κωνσταντίνος Καραογλάνογλου
Διάρκεια: 8 ώρες
Μεγ. αριθμός ατόμων: 15
* Η παροχή εξοπλισμού laptop έχει επιπρόσθετη χρέωση.
Όλοι μας διαπραγματευόμαστε. Κάθε επαφή μας είναι και μια διαπραγμάτευση. Πουλάμε ή Αγοράζουμε, Διοικούμε ή Εξυπηρετούμε, Κατασκευάζουμε ή Εμπορευόμαστε. Διαπραγματευόμαστε με επιχειρηματικούς εταίρους, με εσωτερικούς και εξωτερικούς πελάτες, με προμηθευτές, με προϊσταμένους, με υφισταμένους, με συναδέλφους , με την οικογένεια μας, ακόμη και με τους εαυτούς μας. Ο αποτελεσματικός διαπραγματευτής δεν γεννιέται και η εμπειρία δεν είναι αρκετή. Η διαπραγμάτευση σήμερα έχει γίνει επιστήμη. Η σημερινή οικονομική ρευστότητα αναδεικνύει τη διαπραγμάτευση σε κορυφαία επιχειρησιακή και προσωπική δεξιότητα. Απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων, οργανισμών και ελεύθερους επαγγελματίες. Το σεμινάριο αναπτύσσει δεξιότητες, τροποποιεί συμπεριφορές και διαμορφώνει επικοινωνιακές τακτικές εξασφαλίζοντας τους στόχους. Καθοδηγεί στα επιθυμητά αποτελέσματα αποφεύγοντας λάθη και παγίδες. Εισηγητής: Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου Διάρκεια: 8 ώρες Μέγιστος αρ. ατόμων: 20
Η απόλυτη τεχνική για αποτελεσματικές εισπράξεις οφειλών. Το σεμινάριο θα σου αναπτύξει δεξιότητες για αποτελεσματικές εισπράξεις οφειλών με ένα βασικό πλεονέκτημα: Θα εισπράτεις τα υπόλοιπα χωρίς να χαλούν οι σχέσεις με τους πελάτες σου ακόμα και όταν οι καταστάσεις δεν είναι όπως τις θέλεις.
 • Θα διαχειρίζεσαι αποτελεσματικά το χαρτοφυλάκιο των οφειλετών σου
 • Θα μειώσεις το ποσοστό των οφειλετών και των οφειλών τους
 • Θα αναπτύξεις πειστικές μεθόδους εισπράξεων
 • Θα διακρίνεις την προσωπικότητα του οφειλέτη ώστε να εφαρμόζεις τις κατάλληλες τακτικές
 • Θα γνωρίζεις συγκεκριμένες επικοινωνιακές τακτικές ώστε να ξεπερνάς τις αντιρρήσεις χωρίς να διαταράσσονται οι σχέσεις σας
 • Θα διαχειρίζεσαι αποτελεσματικά συναισθήματα και συγκρουσιακές καταστάσεις διατηρώντας καλό κλίμα
 • Θα διαπραγματεύεσαι σωστά επιτυγχάνοντας τους στόχους σου ακόμα και όταν δεν υπάρχουν οι επιθυμητές καταστάσεις
Εισηγητής: Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου Διάρκεια: 5 ώρες Μεγ.αριθμός ατόμων: 20
Πουλήστε έξυπνα, αποτελεσματικά, διαφορετικά. Σεμινάριο για τους πωλητές της "Πρώτης Γραμμής" Η πώληση αλλάζει διότι άλλαξε η αγορά. Πολλοί θα προσπαθήσουν να πουλήσουν αύριο, με τον ίδιο τρόπο που πουλούσαν σήμερα. Λίγοι πωλητές (ένας στους δέκα) έχουν μεταλλαχθεί ακολουθώντας τη μεταμόρφωση της αγοράς. Τα αποτελέσματα δεν αλλάζουν αν χρησιμοποιούνται οι συμπεριφορές, οι τακτικές, οι μέθοδοι και η επικοινωνία της περασμένης δεκαετίας. Οι περισσότερες ώρες δουλειάς, η αγωνία, το άγχος ακόμα και η πείρα δεν είναι αρκετές για να κάνουν τη διαφορά. Για αυτούς που θέλουν να αυξήσουν την αποτελεσματικότητά τους στην αγορά του σημερινού επιχειρησιακού περιβάλλοντος. Στους επαγγελματίες των πωλήσεων που αντιλαμβάνονται ότι οι γνωστές μέθοδοι πωλήσεων είναι ξεπερασμένες. Στους πωλητές που πιστεύουν και θέλουν να είναι το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρείας τους. Εισηγητής: Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου Διάρκεια: 8 ώρες Μέγιστος αρ. ατόμων: 20
Κάθε ένας από εμάς, κρύβει έναν θησαυρό μέσα του! Στο Add Coaching Skills to Your Profession θα μάθεις τα 9 σημεία κλειδιά της ενδυνάμωσης που θα σε βοηθήσουν να γνωρίσεις τον εαυτό σου και το χάρισμα που διαθέτεις, να αξιοποιήσεις την εσωτερική σου δύναμη για να ξεπεράσεις τα όριά σου και να πετύχεις υπεραποδόσεις. Μαθαίνοντας τα στάδια της αυτοβελτίωσης, Γνώση – Επίγνωση – Αυτογνωσία, εξασφαλίζεις:
 • την αύξηση της αυτογνωσίας σου και κατ’ επέκταση την αύξηση των επιδόσεων σου
 • την εστίαση στην επίλυση και την εξεύρεση λύσης για ένα πρόβλημα ή μια πρόκληση
 • την ενδυνάμωση σου για την ανάληψη δράσης και την πρόκληση της αλλαγής
Άρα είσαι ικανός να αναγνωρίσεις το αξιακό σου πλαίσιο και να προχωρήσεις στην ευθυγράμμιση των εταιρικών & προσωπικών σου στόχων. Δεν είναι τυχαίο ότι οι μεγαλύτερες βιομηχανίες του κόσμου (όπως η IBM, η Nike, η Ver-izon, η Coca Cola) χρησιμοποιούν αυτά τα coaching skills, για να ενδυναμώσουν την αυτοπεποίθησή και την ικανότητα ενσυναίσθησης των στελεχών τους. Εισηγήτρια: Ειρήνη Νικολαΐδου Διάρκεια: 8 ώρες Μέγιστος αρ. ατόμων: 20
Το Coach Ur Team: Αποτελεσματική Ηγεσία Ομάδων, είναι ένα σεμινάριο που σου δείχνει πως μπορείς να γίνεις ο ηγέτης που εμπνέει την ομάδα του. Είναι ο τρόπος για να χτίσεις μια ομάδα που αλληλοσυμπληρώνεται και δραστηριοποιείται σε ένα περιβάλλον σύμπνοιας και κοινής αντίληψης. Γιατί δεν είναι τί κάνεις, είναι πώς το κάνεις. Δεν είναι τί θα πεις, είναι πώς θα το πεις. Το σεμινάριο θα σου μάθει να προκαλείς συναισθήματα και συμπεριφορές που κάνουν την ομάδα σου να επιθυμεί και να πετυχαίνει καλύτερες επιδόσεις. Είναι για σένα αν είσαι εσύ ο αρχηγός της ομάδας και:
 • Έχεις την ευθύνη για το αποτέλεσμα
 • Διαπιστώνεις ότι το ιδανικό στέλεχος δεν υπάρχει έτοιμο και καλείσαι να το βοηθήσεις να καλλιεργήσει τις δεξιότητές του
 • Χρειάζεται να ευθυγραμμίσεις εσωτερικά την ομάδα σου ως προς το όραμα, τον σκοπό και τις αξίες τους ή είσαι μέλος της ομάδας και καλείσαι να συμμετέχεις ενεργά στις αποφάσεις και το αποτέλεσμα της ομάδας.
Εισηγήτρια: Ειρήνη Νικολαΐδου Διάρκεια: 8 ώρες Μέγιστος αρ. ατόμων: 20
Αν υπάρχει το μυστικό της αποτελεσματικότητας, τότε αυτό είναι η συγκέντρωση. ΕΣΤΙΑΣΕ συνειδητά και ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕ χρόνο, χρήμα και πολύτιμη ενέργεια στην καθημερινότητά σου! Πώς οι γρήγοροι ρυθμοί, οι επαγγελματικές και οι προσωπικές υποχρεώσεις αλλά και οι επικοινωνιακές προκλήσεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μας αποπροσανατολίζουν από τους αρχικούς μας χρόνους και στόχους, επηρεάζοντας τις παραγωγικές μας αποδόσεις; Είναι πραγματικά η έλλειψη χρόνου αυτή που δεν μας επιτρέπει να είμαστε συνεπείς στις δεσμεύσεις και στις υποχρεώσεις μας, ή μήπως υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες που ενοχοποιούνται και συνδιαμορφώνουν την ικανότητά μας στην αποτελεσματική διαχείριση και τις υψηλές αποδόσεις; Μη χάνεις άλλο χρόνο! Ήρθε η στιγμή να αναγνωρίσεις ποιες είναι οι δυνάμεις που σε σαμποτάρουν και να μάθεις να διαχειρίζεσαι το χρόνο προς όφελος σου. Το σεμινάριο “Time Management Vs. Focus Management” έχει στόχο να καταδείξει τις ομοιότητες και τις διαφορές της διαχείρισης του χρόνου και της εστίασης προσοχής στην εργασιακή καθημερινότητα, όπου οι διάφοροι περισπασμοί αποδυναμώνουν την εργασιακή και προσωπική σου αποτελεσματικότητα. Εισηγήτρια: Ειρήνη Νικολαΐδου Διάρκεια: 8 ώρες Μέγιστος αρ. ατόμων: 20
 

Create the place YOU want to work in

 

Υπεύθυνη Ενδοεπιχειρησιακής Εκπαίδευσης


Κωνσταντίνα Μανδρατζή
Κωνσταντίνα Μανδρατζή
Τ. 2310 309033, 309011
Ε. [email protected]

Φόρμα Ενδιαφέροντος: In House Project

Στείλε μας το ενδιαφέρον σου και θα σου στείλουμε όλες τις πληροφορίες
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.