The Speakers

Στην PRO SEMINARS πιστεύουμε ότι η Αξία ενός εκπαιδευτικού προγράμματος συνδέεται άρρηκτα και με τον Εισηγητή του. Όπως πάντα, σημαντικό ρόλο διαδραματίζει η επαγγελματική δραστηριότητα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην επιλογή επαγγελματιών με ενεργό ρόλο στην αγορά εργασίας.
Με αυτό ως γνώμονα επιλέξαμε, για ακόμη μία φορά, τους καλύτερους για τα Smart Conferences του "Φέτος ΕΙΝΑΙ η Χρονιά μου"!
Δείτε την Ομάδα των Εισηγητών που θα γεμίσει της Χρονιά σου με Έξυπνα Συνέδρια και θα ενισχύσει την πορεία σου προς την Κορυφή!
nikolaidou

Ειρήνη Νικολαΐδου

HRM & Communication Advisor | Certified mBIT Personal & Executive Coach | Mentor | Trainer | Facilitator

Με πλέον των 25 ετών επαγγελματική και εργασιακή εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις εταιριών και οργανισμών ως Διοικητική Διευθύντρια, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού και Επικοινωνίας, έχει παράλληλα αναπτύξει σημαντική δραστηριότητα στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε στελέχη επιχειρήσεων. Έχει δημιουργήσει την εταιρία Moving Minds PC μέσα από της οποίας τα πρωτοποριακά προγράμματα, προσφέρει εξατομικευμένα και ομαδικά προγράμματα Personal, Executive Coaching & Mentoring. Έχει εκπαιδεύσει περισσότερα από 1.700 στελέχη επιχειρήσεων σε περισσότερες από 1.400 ώρες coaching και 700 ώρες mentoring.
Διαθέτει υψηλό βαθμό εξειδίκευσης στους τομείς Αυτογνωσίας, Προσωπικής Ανάπτυξης και Συμβουλευτικής, Ανάπτυξης Ηγεσίας, Διαχείρισης της Απόδοσης, Διοίκησης των Αλλαγών, E.Q., Στρατηγικής και Οργάνωσης. Εκπαιδεύει, προπονεί και καθοδηγεί ενήλικες και στελέχη για Υπεραποδόσεις, Αυτοβελτίωση, Προσωπική Καταξίωση και Αυτοεπίγνωση. Ασχολείται συστηματικά με την ανάπτυξη ανθρώπινων ικανοτήτων και τεχνικών που μπορούν να βελτιώσουν προσωπικές επιδόσεις, «ανοίγοντας» δρόμους προσωπικής επιτυχίας και αυτοπραγμάτωσης.
Με μεθοδολογία εστιασμένη στη λύση και όχι στο πρόβλημα -Solution Focus approach- και mBraining (multiple brains), υποστηρίζει τα άτομα να προσεγγίσουν τη δική τους εσωτερικότητα. Μέσω προκλητικής για τη σκέψη προσέγγισης, θέτει σε αμφισβήτηση το σύστημα πεποιθήσεων του ατόμου, προκειμένου να μπορεί να διεκδικήσει εκ νέου Όνειρα, Στόχους και Προορισμούς, με βασικό εφόδιο την Θετική Σκέψη και την Πίστη στα Δυνατά του Σημεία.
Επίσης, εθελοντικά ενδυναμώνει και καθοδηγεί ανέργους, αναφορικά με τις τάσεις της αγοράς εργασίας, το εύρος των επιλογών τους, τις τεχνικές αναζήτησης, τη συνέντευξη καθώς και την διαχείριση των αρνητικών συναισθημάτων.
Είναι πτυχιούχος Marketing & Επικοινωνίας από το Business College of Athens (BCA), κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στo International Human Resource Management από το London Metropolitan University, κάτοχος Diploma in Life Coaching από το Eθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ), κάτοχος Diploma in Business Coaching από την International e-learning Academy και εξειδικευμένη Professional Certified mBIT Coach (Multi Braining Integration Techniques) από την mBraining International.
Είναι ιδρυτικό μέλος & Αντιπρόεδρος του International Coach Federation – Greece Charter Chapter (ICF) και μέλος των: SOL World Organization, European Mentoring & Coaching Council (EMCC), Hellenic Coaching Association (HCA), Association for Coaching (AC), Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδος (ΣΔΑΔΕ), του IforU, Job Pairs & Women on Top Δικτύου Μεντόρων και του Οικονομικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο κοριτσιών 27 και 21 ετών.

tolee

Απόστολος Φωτιτζίδης

Ο Τόλης Φωτιτζίδης συνεργαστεί με εταιρείες και οργανισμούς σε όλη την Ευρώπη και τις ΗΠΑ, από μικρά έως παγκόσμια brands και πολιτικές εκστρατείες στην Ελλάδα.
Έχει ένα ισχυρό υπόβαθρο design και στο coding. Πολύ σύντομα, ανακάλυψε ότι η τεχνολογία δεν μπορεί να φέρει την επιτυχία. Ούτε το διαθέσιμο κεφάλαιο οδηγεί σε σημαντική μακροπρόθεσμη ανάπτυξη. Αυτό που λείπει είναι η σαφήνεια και η διαύγεια, μια εις βάθος κατανόηση του τρόπου οικοδόμησης των ανθρώπινων σχέσεων και της εμπιστοσύνης με το κόσμο χρησιμοποιώντας ψηφιακά εργαλεία.
Η συμβολή του σε διάφορα projects είναι να βοηθήσει στην διαύγεια, να δημιουργεί σύγχρονα Business Models, να αναπτύσσει στρατηγικές marketing με νόημα και να κατευθύνει την διαδικασία υλοποίησης.
Αυτό το καιρό τρέχει ένα πρόγραμμα Business Results Coaching για ελεύθερους επαγγελματίες και για ομάδες εταιριών και οργανισμών. Παρόλο που έχει μεγάλη έμφαση στο Digital Transformation, η προσέγγιση βάζει τον άνθρωπο στο επίκεντρο. Ο στόχος δεν είναι απλά μια μεθοδολογία για να πετύχουμε πιο γρήγορα, αλλά να κάνουμε ένα άλμα σε επόμενο level, να δούμε όσα δε βλέπαμε ως τώρα απαντώντας σε σημαντικά ερωτήματα, τα οποία οι περισσότερες επιχειρήσεις αποφεύγουν ή αγνοούν επειδή είναι συγκλονισμένοι από το καθημερινό φόρτο εργασίας τους.
Επίσης, είναι ομιλητής σε διάφορα συνέδρια, και εισηγητής σε Workshops, Online Courses & Webinars.

the-carrot-tards

Σιλένα Τριβιζά & Αλέξανδρος Μάνος

The Carrot Tards

Σιλένα Τριβιζά:
Η Σιλένα Τριβιζά είναι απόφοιτος της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής θεάτρου ''Δήλος'' και ασχολείται με το τραγούδι, ενώ έχει πραγματοποιήσει σπουδές Σκηνογραφίας και Ενδυματολογίας στη σχολή ''Βακαλο''. Παρουσιάζει, γράφει, μοντάρει και επεξεργάζεται όλα όσα συμβαίνουν στο κανάλι των The Carrot Tards.
Αλέξανδρος Μάνος:
Ο Αλέξανδρος Μάνος είναι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος και παράλληλα ο ιθύνων νους για ό,τι τρελό συμβαίνει στο κανάλι των The Carrot Tards. Σημαντική θέση στη ζωή του κατέχει το έντονο φλερτ με τα social media.

vavitsa

Φωτεινή Βαβίτσα

Οικονομολόγος - Learning Experience Consultant at ProSeminars

Όταν αποφάσισα να ασχοληθώ με το Marketing και την επιχειρηματικότητα όλα τα κομμάτια του μονοπατιού τοποθετήθηκαν ώστε να ανακαλύψω τον Σκοπό μου:

Ένα περιβάλλον όπου η επιχείρηση βρίσκει τον πελάτη της κι ο πελάτης την επιχείρησή του!

Όταν λοιπόν ανακαλύπτεις αυτόν τον δρόμο, είναι δύσκολο να θέλεις να το κρατήσεις μόνο για εσένα και να μην το μοιραστείς με τον υπόλοιπο κόσμο που μπορεί να έχει να πάρει κάτι από αυτά που εσύ έχεις να πεις.

Έτσι λοιπόν, η πορεία μου στην επιχειρηματικότητα μου έδειξε την αξία της διαρκούς εκπαίδευσης και κατάρτισης. Και είναι μεγάλη μου τιμή που όλα αυτά μπορώ να τα συνδυάσω μέσα από τα Executive σεμινάρια και το όραμα της ProSeminars.

The new World of Education!

Αποφοίτησα από το Οικονομικό Τμήμα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όπου συνέχισα και τις Μεταπτυχιακές μου Σπουδές, στο τμήμα "Πληροφορικής και Διοίκησης".
Συνέχισα, με την πρακτική μου στο τμήμα Sales & Marketing της Apogee Inforamtion Systems. Στη συνέχεια, ξεκίνησα ως εξωτερική συνεργάτης της Dingo Marketing Team, όπου έγινα συνέταιρος το 2015.

Από το 2013 κι έπειτα κάνω μαθήματα Αρχών Οικονομικής Θεωρίας σε Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης, ενώ ταυτόχρονα είμαι εισηγήτρια σε σεμινάρια με θεματολογία σχετική με το Digital Marketing, τα Κοινωνικά Δίκτυα και τη γενικότερη αποτελεσματική προβολή μίας επιχείρησης στη σύγχρονη εποχή.

Μέσα από αυτή την ιδιότητά μου, γνώρισα και την ProSeminars, η οποία έγινε ο λόγος το 2017 να επιστρέψω στην πόλη μου, τη Θεσσαλονίκη και να ξεκινήσω την πορεία μου, ως Learning Experience Consultant!