Εμπειρίες που εμπνέουν ώστε το 2018 να ΕΙΝΑΙ η Χρονιά σου | Σοφία Αργυριάδου

Η PRO SEMINARS χορηγός στην Ημερίδα: Λογιστική & Σύνδεση με την Εμπορική Διαχείριση
15/03/2018
Ανάσταση Αγάπης από την Ομάδα μας
02/04/2018
Ξεκινώντας μια νέα καριέρα στην ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης στην εκπνοή του 2017, υποσχέθηκα στον εαυτό μου φέτος να είναι η χρονιά μου. Πώς μετατρέπεται όμως άλλη μια χρονιά από τα ίδια σε κάτι το ξεχωριστό, σε μια περίοδο ανάπτυξης, προσωπικής και επαγγελματικής ευημερίας;

Μα φυσικά, βρίσκοντας τους κατάλληλους ανθρώπους για να μοιραστούν μαζί σου τη θετική ενέργεια τους, καθώς και τις γνώσεις και τις εμπειρίες εκείνες που θα σε εμπνεύσουν να προχωρήσεις και να εξελιχθείς, αναπτύσσοντας ταυτόχρονα ως στέλεχος την εταιρία που εκπροσωπείς.
Ομολογώ λοιπόν πως ενθουσιάστηκα και ταυτίστηκα βλέποντας το νέο project της Pro Seminars να τιτλοφορείται 2018 - Φέτος είναι η χρονιά μου. Συμπληρώνοντας την αίτηση για το πρώτο Smart Conference που αφορούσε το Digital Marketing περίμενα το δίχως άλλο μια ενδιαφέρουσα εμπειρία. Η συνέχεια όμως με εξέπληξε ακόμη περισσότερο ευχάριστα.

Γιατί το Φέτος είναι η χρονιά μου στο Digital Marketing ήταν πολύ περισσότερα από ένα απλό σεμινάριο με τεχνικές συμβουλές για το ψηφιακό Marketing. Ήταν μια ξεχωριστή επαφή με το μαγικό κόσμο των Social Media μέσα από τα μάτια 4 εντελώς διαφορετικών μεταξύ τους εισηγητών που μοιράζονται κάτι κοινό: το πάθος τους για εξέλιξη.

Το πάθος αυτό κατάφεραν αβίαστα να μεταδώσουν και σε εμάς τους συμμετέχοντες στο Smart Conference, παρουσιάζοντας μας από μια φρέσκια, διαφορετική οπτική το Youtube, το Instagram , το LinkedIn και το Facebook.

Πιστεύω πως δεν εκφράζω μόνο τον εαυτό μου λέγοντας πως αποχωρήσαμε από την αίθουσα γεμάτοι νέες ιδέες, μια διαφορετική θεώρηση των κοινωνικών μέσων και την υπόσχεση στον εαυτό μας να αρχίσουμε και να εφαρμόζουμε τα όσα ακούσαμε και να αλλάζουμε από την επόμενη κιόλας μέρα την online παρουσία μας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Για να τολμήσουμε όμως αυτήν την αλλαγή και οποιεσδήποτε άλλες χρειάζεται να βγούμε από τη ζώνη ασφαλείας μας και να ρισκάρουμε. Είναι πραγματικά όσο άβολο ακούγεται.

Ειδικά για ένα control-freak σαν εμένα.

Σε αυτό το κομμάτι ήρθε λοιπόν να με βοηθήσει το δεύτερο Smart Conference του Φέτος είναι η χρονιά μου με τίτλο Coaching Injections που είχα την τύχη να παρακολουθήσω επίσης.

Μικρές ενέσεις coaching σε ένα διαφορετικό ταξίδι ενδοσκόπησης, γνώσης και αυτογνωσίας μας πρόσφεραν οι δύο εισηγητές της ημέρας. Γεμάτες δυνατά συναισθήματα, εικόνες και συμβολισμούς οι παρουσιάσεις τους μας προέτρεψαν να ακούσουμε πραγματικά τους γύρω μας αλλά και να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά μέσα μας ώστε να τολμήσουμε τις αλλαγές που τόσο καιρό αναβάλλουμε και θα κάνουν αυτή τη χρονιά να είναι η χρονιά μας.

Κλείνοντας δε θέλω να παραλείψω να αναφέρω πως την εμπειρία των δύο conferences έκανε ακόμη πιο όμορφη η άψογη διοργάνωση από τη ομάδα της Pro Seminars, πάντα εξυπηρετική και “ανήσυχη” για περισσότερη γνώση.

Keep up the good work και ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα!

Από τη Σοφία Αργυριάδου

Ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης
Δείτε περισσότερα εδώ

Το πολυσυζητημένο Digital Marketing smART Conference επιστρέφει

FB_COVER_The Digital Marketingr