2018 | Φέτος Είναι η Χρονιά Μου | The Smart Workshops

 
 
 
 
 

Το επόμενο στάδιο στην εξέλιξη περνάει πάντα μέσα από την πράξη.


THE SMART WORKSHOPS


Στα πλαίσια της απόφασής μας το 2018 να ΕΙΝΑΙ η Χρονιά μας περνάμε στη δράση και εμπλουτίζουμε το Project των SMART Conferences με τα SMART Workshops.

Έξυπνα εργαστήρια γνώσης και τεχνικών δεξιοτήτων, ικανά να απογειώσουν τη δημιουργικότητά σου και να σου δώσουν πρακτικά εργαλεία για τη βελτιωμένη διαχείριση της καθημερινότητάς σου.Ένα είναι σίγουρο: Για να βρίσκεσαι εδώ έχεις τη διάθεση, το πάθος και το θάρρος να τα καταφέρεις!

Στην Pro Seminars χαιρόμαστε πολύ για αυτό και θέλουμε να είμαστε ο σύμμαχός σου, ώστε όλη τη διάρκεια του 2018 να έχεις λόγους να φωνάζεις με χαρά:

«Φέτος ΕΙΝΑΙ η Χρονιά μου!»

Η ΙΔΕΑ
Μέσα στην ημέρα μας παίρνουμε πολλά χρήσιμα ερεθίσματα και ιδέες για το πώς να κάνουμε τη ζωή μας ακόμη καλύτερη και πιο αποδοτική.

Πολλές από αυτές τις ιδέες όμως, όσο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες κι αν φαίνονται, χρειάζονται πάντα και την πρακτική τους εφαρμογή, ώστε να τις αξιοποιήσουμε στο έπακρον.

Με αυτό το σκεπτικό, η ιδέα των SMART Workshops «κούμπωσε» στο αρχικό πλάνο των SMART Conferences του Φέτος ΕΙΝΑΙ η Χρονιά μου .

Ο σκοπός μας μέσα από αυτά τα έξυπνα εργαστήρια είναι να εμπλουτίσουμε τα ερεθίσματα και τις ιδέες που παίρνουμε μέσα από τα Συνέδριά μας, μένοντας σε όλες τις τεχνικές δεξιότητες και στην πρακτική τους εφαρμογή που τελικά θα μας οδηγήσει στην κορυφή!

Το 2018 ανακαλύπτουμε τα γερά θεμέλια της πληροφορίας και της γνώσης και πάνω σε αυτά προσθέτουμε την αξία της πρακτικής εξειδίκευσης. Μέσα από αυτά οδηγούμαστε τελικά στην επιθυμητή Αριστεία!"


"Education breeds confidence.
Confidence breeds hope. Hope breeds peace."
-Confucius

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ

smART Productivity workshop website banner

Αλλάζοντας τον τρόπο που εργαζόμαστε κερδίζουμε χρόνο και χρήμα

Linkedin Event Cover

Become a LinkedIn Influencer