2018 | Φέτος Είναι η Χρονιά Μου στο Digital Marketing | The Beginning

Ε. Νικολαΐδου: «Αν είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας, κάθε έτος μπορεί να είναι η χρονιά μας»
16/01/2018
2018 | Φέτος ΕΙΝΑΙ η Χρονιά μου | The Coaching Injections
06/02/2018
Στις 24 Ιανουαρίου 2018 και με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο SMART Conference της χρονιάς με τίτλο:

 
"Φέτος ΕΙΝΑΙ η Χρονιά μου στο Digital Marketing"
 
Σε ένα κοινό 75 ατόμων, οι εισηγητές μας μοιράστηκαν γνώση και χρήσιμες πληροφορίες για την αποτελεσματική επικοινωνία στη σύγχρονη εποχή μέσα από τις ακόλουθες θεματικές ενότητες:

• LinkedIn - Ειρήνη Νικολαΐδου - LinkedIn: Business Up your Image
• Facebook - Τόλης Φωτιτζίδης-Rethink Facebook: Μπορείς να πετύχεις προσωπικά και επαγγελματικά.
• YouTube - Χριστίνα Δουκουζγιάννη-YouTube: Ανάπτυξε την Επιχείρηση σου και την Προσωπική σου Εικόνα με τη Δύναμη του Video.
• Instagram - Φωτεινή Βαβίτσα -Instagram: Φέτος ΕΙΝΑΙ η Χρονιά μου!

Μάθε περισσότερα για τη Θεματολογία εδώ...

Tα Κοινωνικά Δίκτυα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Καθώς επίσης και ότι οι περιπτώσεις επιχειρήσεων που βελτίωσαν την προβολή τους, αλλά και την κερδοφορία τους μέσα από αυτά, αυξάνονται διαρκώς!

Είναι μεγάλη η χαρά μας για τη θερμή ανταπόκριση του κόσμου σε αυτό το πρώτο μας κάλεσμα καθώς και για τα όμορφα λόγια που μοιράστηκαν οι συμμετέχοντες μαζί μας για αυτό το συνέδριο.
Δες μερικά από αυτά εδώ...
Το εν λογω συνέδριο απευθύνεται σε Στελέχη Επιχειρήσεων που ασχολούνται με την προβολή και τη διαφήμιση της επιχείρησής τους,επιχειρηματίες που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τα Κοινωνικά τους Δίκτυα για την εταιρική τους προβολή καθώς και σε όποιον θέλει να εξελίξει και να πάρει ιδέες για τη σωστή Διαδικτυακή του παρουσία και προβολή!

Βασικός στόχος του Συνεδρίου Φέτος ΕΙΝΑΙ η Χρονιά μου στο Digital Marketing ήταν να ενημερωθούμε για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σε τέσσερα από τα πιο δημοφιλή Κοινωνικά Δίκτυα, καθώς επίσης και να γνωρίσουμε τις δυνατότητες που μπορούν να μας προσφέρουν για την επαγγελματική μας προβολή όσο και ολόκληρης της επιχείρησής μας.Ο κατάλληλος συνδυασμός για να θέσουμε τις βάσεις στον δρόμο που θα μας εξελίξει σε έναν Social Media Expertise.

Η ομάδα της ProSeminas θέλει να ευχαριστήσει όλους εσάς που ανταποκριθήκατε στο πρώτο SMART Conference της Χρονιάς καθώς επίσης και τους αξιόλογους και καταρτισμένους εισηγητές μας, οι οποίοι για ακόμη μία φορά συνέβαλαν στο όραμα της PRO SEMINARS για την παροχή υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικών προγραμμάτων.Θερμές ευχαριστίες και στον φωτογράφο του Συνεδρίου μας Αλέξη Βεζακιάδη που μας χάρισε ένα πλούσιο ντοκουμέντο από το Συνέδριο.
Τέλος, θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στους Χορηγούς μας Ελληνικά Μάρκετ, ΙΩΝΙΚΗ ΣΦΟΛΙΑΤΑ Α.Ε. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΖΥΜΗΣ & ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ και το Λογιστικό Γραφείο της Μουρούτσου Ιωάννας που συνέβαλλαν ώστε να διεξαχθεί αυτό το Συνέδριο σε μία συμβολική τιμή, όπως επίσης και τους χορηγούς επικοινωνίας Mismi.gr και Publishit Magazine.
 
 

*Θεσσαλονίκη

*Αθήνα

fetos-einai-ixronia-mou-coaching-injections
fetos-einai-ixronia-mou-digital

Από την PRO SEMINARS

Δείτε περισσότερα εδώ