2018 | Φέτος Είναι η Χρονιά Μου στο Digital Marketing

 
 
Your Digital Marketing

smART Conference
"Εφόδια για να χτίσεις ένα καλύτερο μέλλον στον κόσμο του Internet και της επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε πολύ!"
Λ.Ι.

 
 
home_agency2_iconbox1

Ό,τι χρειάζεσαι για να εκσυγχρονίσεις τον τρόπο που επιλέγεις να προβάλεις την εταιρία σου ή ακόμη και τον ίδιο σου τον εαυτό

THE SPEAKERS

Nikolaidou-1-1 (1)

LinkedIn: Business Up your Image

Ειρήνη Νικολαΐδου
    Γνωρίζεις πως να παρουσιάσεις τον εαυτό σου μέσα από μια πλατφόρμα επαγγελματικής δικτύωσης; Ξέρεις πως να ξεχωρίσεις για τις ικανότητές σου ή μήπως το προφίλ σου σε καταδικάζει σε αφάνεια; Θέλεις να βελτιώσεις την απήχηση του προσωπικού σου brand;

Δες εδώ το Πλήρες Βιογραφικό.

Rethink Facebook: Μπορείς να πετύχεις προσωπικά και επαγγελματικά.

Τόλης Φωτιτζίδης
Στόχος είναι να επικεντρωθούμε στο πως θα μπορούσες εσύ να διαφοροποιηθείς, να γίνεις σημαντικός για τους άλλους και να συνδεθείς με αυτούς που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου, μέσα από το πιο Δημοφιλές Κοινωνικό Δίκτυο, παγκοσμίως.
Δες εδώ το Πλήρες Βιογραφικό.
the-carrot-tards-website

YouTube 1.0.1: Κάνε ΣΩΣΤΑ την αρχή χρησιμοποιώντας τη Δύναμη του Video.

Σιλένα Τριβιζά & Αλέξης Μάνος
The Carrot Tards

Κάθε brand που επιθυμεί να εδραιώσει μία σημαντική παρουσία στον κόσμο του internet, μπορεί να επενδύσει στο YouTube με πλήθος τρόπων. Δες εδώ το Πλήρες Βιογραφικό.
foteini

Instagram: Φέτος ΕΙΝΑΙ η Χρονιά μου

Φωτεινή Βαβίτσα
Μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις... Στην περίπτωση του Instagram βέβαια, ως εργαλείο επιτυχημένης επαγγελματικής προβολής, μπορούμε να τις συνοψίσουμε και στις ακόλουθες 10:
“Stop focusing on counting Followers. Start focusing on being unique.”
Δες εδώ το Πλήρες Βιογραφικό.
"Εξαιρετικοί ομιλητές και γνώστες του αντικειμένου τους με ικανότητα να διατηρούν το ενδιαφέρον του κοινού."
Λ.Α.

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ

nikolaidou

Ειρήνη Νικολαΐδου

LinkedIN BUSINESS UP YOUR IMAGE

Γνωρίζεις πως να παρουσιάσεις τον εαυτό σου μέσα από μια πλατφόρμα επαγγελματικής δικτύωσης; Ξέρεις πως να ξεχωρίσεις για τις ικανότητές σου ή μήπως το προφίλ σου σε καταδικάζει σε αφάνεια; Θέλεις να βελτιώσεις την απήχηση του προσωπικού σου brand;
Το LinkedIn στην αγορά εργασίας θεωρείται ισχυρό εργαλείο επαγγελµατικής δικτύωσης και ενίσχυσης του προσωπικού προφίλ. Οι εργοδότες πλέον αναζητούν πληροφορίες στα κοινωνικά δίκτυα για την αποφυγή μιας πιθανής αποτυχημένης επιλογής, ενώ όλο και περισσότεροι recruiters στρέφονται στα επαγγελματικά και κοινωνικά δίκτυα για να αντλήσουν συστάσεις.

Ακόμα περισσότερο, οι ενδιαφερόμενοι «ψαρεύουν» και αξιολογούν στοιχεία κοινωνικής και επαγγελματικής συμπεριφοράς και διαμορφώνουν αυτόματη άποψη για την στάση, τις αντιλήψεις και τις αξίες των χρηστών. Αν είσαι στο LinkedIn θα πρέπει να είσαι με τους δικούς του κανόνες.

Σε αυτό το session θα ενημερωθείς για τις δυνατότητες του LinkedIn. Θα μάθεις να διαχειρίζεσαι αποτελεσματικά την πλατφόρμα και θα κατανοήσεις την λειτουργία του, ώστε να φτιάξεις ένα προφίλ LinkedIn µε αξιόλογο περιεχόμενο, που θα σε «εκθέτει» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επιπλέον, θα συναντήσεις την ακόλουθη θεματολογία:
1. Κοινωνικά Vs. Επαγγελματικά δίκτυα. Γιατί δεν είναι τα ίδια; Ποιες είναι οι διαφορές;
2. Οι Βασικές Λειτουργίες του LinkedIn.
3. Το LinkedIn και η Συμβολή του στην Αγορά Εργασίας.
4. Personal Βranding και LinkedIn: Η παρουσίαση του εαυτού μέσα από ένα κοινωνικό δίκτυο.
5. Τα LinkedIn Groups.
6. Τί χρειάζεται να γνωρίζουμε και τί πρέπει να αποφεύγουμε.
7. Πότε ένα προφίλ είναι πλήρες;
8. Η επικαιροποίηση του προφίλ
9. Networking στο LinkedIn: Γνωριμίες, Επαφές, Συστάσεις, Endorsements.
10. Συνδεσιμότητα και Αλληλεπίδραση.
Μεθοδολογία
Το σεμινάριο θα είναι διαδραστικό με Coaching διαλόγους και δυναμικές ερωτήσεις.
Η εφαρμογή της μεθοδολογίας του Coaching – ως εργαλείο μάθησης και ανάπτυξης – εξασφαλίζει την ενδυνάμωση του ατόμου για την ανάληψη δράσης και την πρόκληση της αλλαγής και έχει σημαντική αυξητική τάση τα τελευταία χρόνια, ειδικά στις επιχειρήσεις.
Οφέλη
Το σεμινάριο «LinkedIn: Business Up your Image» είναι σχεδιασμένο ώστε να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να ενεργοποιηθούν και να μυηθούν σε τεχνικές για την αναβάθμιση της επαγγελματικής τους εικόνας και υπόστασης.
tolee

Τόλης Φωτιτζίδης

Rethink Facebook: Μπορείς να πετύχεις προσωπικά και επαγγελματικά.

Στόχος είναι να επικεντρωθούμε στο πως θα μπορούσες εσύ να διαφοροποιηθείς, να γίνεις σημαντικός για τους άλλους και να συνδεθείς με αυτούς που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου, μέσα από το πιο Δημοφιλές Κοινωνικό Δίκτυο, παγκοσμίως.

Όλοι εστιάζουν στην αύξηση, την απήχηση και την πρόσβαση πληροφοριών σχετικά με το τι κάνουν οι άλλοι. Όπως πάντα όμως, έτσι και στο Facebook, η επιτυχία έρχεται μέσα από την εφαρμογή της δικής μας αυθεντικότητας στις συνθήκες του γενικότερου περιβάλλοντος όπου βρισκόμαστε.

Σε αυτό το session θα συναντήσεις:
» Την κατάλληλη ευκαιρία να γνωρίσεις διαφορετικές πτυχές του Facebook που δεν έχουμε σκεφτεί να εκμεταλλευτούμε.
» Ένα διαδραστικό Q&A στο οποίο θα συζητήσουμε τις δικές σου προκλήσεις.
» Την κατάλληλη καθοδήγηση, για να απαντήσεις επιτέλους τις ερωτήσεις που έχεις γύρω από το πως θα αξιοποιήσεις ένα δυνατό εργαλείο προβολής στη σύγχρονη εποχή.
» Το μόνο που χρειάζεται να φέρεις μαζί σου είναι το κατάλληλο attitude, ώστε να ανακαλύψεις νέους τρόπους να βρεις λύσεις, και να φύγεις με την αυτοπεποίθηση πως μπορείς να κάνεις την διαφορά εκεί έξω.
the-carrot-tards

Σιλένα Τριβιζά & Αλέξανδρος Μάνος | THE CARROT TARDS

YouTube 1.0.1: Κάνε ΣΩΣΤΑ την αρχή χρησιμοποιώντας τη Δύναμη του Video.

Κάθε brand που επιθυμεί να εδραιώσει μία σημαντική παρουσία στον κόσμο του internet, μπορεί να επενδύσει στο YouTube με πλήθος τρόπων.
Διαφημίσεις μέσω της πλατφόρμας της Google, τοποθετήσεις προϊόντων, ακόμα και αποκλειστικές συνεργασίες με YouTubers εξασφαλίζουν την προβολή των ενδιαφερόμενων με μετρήσιμα αποτελέσματα και σημαντική εξειδίκευση.
Το YouTube σήμερα: Τα τελευταία χρόνια, το ενδιαφέρον όλων στον κόσμο των Social Media έχει στραφεί στο YouTube, και όχι άδικα. Από απρόσωπο μέσο περιορισμένου ενδιαφέροντος, το YouTube έχει αναχθεί στην πιο αποτελεσματική πλατφόρμα προώθησης ενός προϊόντος, μιας επιχείρησης, ενός σκοπού, μίας ιδέας κλπ. Ο συνδυασμός εικόνας και ήχου, μαζί με την προσωπική ματιά του δημιουργού, το καθιστούν ένα σημαντικό εργαλείο για την προσέλκυση στοχευμένου κοινού, αγοραστικού και μη. Κάθε brand που επιθυμεί να εδραιώσει μία σημαντική παρουσία στον κόσμο του internet, επενδύει στο YouTube με πλήθος τρόπων. Διαφημίσεις μέσω της πλατφόρμας της Google, τοποθετήσεις προϊόντων, ακόμα και αποκλειστικές συνεργασίες με YouTubers εξασφαλίζουν την προβολή των ενδιαφερόμενων με μετρήσιμα αποτελέσματα και σημαντική εξειδίκευση.
Θεματολογία εισήγησης:
- Γιατί να ξεκινήσω ένα κανάλι στο YouTube;
- Πώς δημιουργώ το κανάλι μου;
- Κάθε αρχή και δύσκολη: Tips & Tricks
- Πώς δημιουργώ περιεχόμενο; (brainstorming)
- Διαχείριση περιεχομένου
- Analytics: engagement - average view duration - likes - dislikes - comments.
- Συνεργασίες με brands
- Τεχνικός εξοπλισμός: τι πρέπει να επιλέξω;

Μετά το πέρας της εισήγησης, οι συμμετέχοντες θα έχουν μία πλήρη εικόνα για το τι χρειάζονται προκειμένου να ξεκινήσουν και να οργανώσουν το δικό τους κανάλι στο YouTube.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε άτομα που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στο YouTube, ανεξάρτητα από την εμπειρία που διαθέτουν.
vavitsa

Φωτεινή Βαβίτσα

Instagram: Φέτος ΕΙΝΑΙ η Χρονιά μου!

Μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις...
Στην περίπτωση του Instagram βέβαια, ως εργαλείο επιτυχημένης επαγγελματικής προβολής, μπορούμε να τις συνοψίσουμε και στις ακόλουθες 10:
“Stop focusing on counting Followers.
Start focusing on being unique.”

Με αυτόν τον τρόπο και μόνο θα σταματήσεις να ασχολείσαι με το να αυξήσεις απλά τους Followers γιατί τότε θα αρχίσεις να προσελκύεις εν δυνάμει πελάτες.
Το Instagram έχει μπει στη ζωή μας, έχει γίνει κομμάτι της καθημερινότητάς μας και ο κόσμος το αγαπάει αυτό. Έχεις λοιπόν την ευκαιρία να αγαπήσει κι εσένα ως επαγγελματία του χώρου σου, μέσα από αυτό.
Η ευκαιρία αυτή γίνεται επιτυχία όταν αποφασίζεις να έχεις μία δυναμική παρουσία μέσα:
• Από την εικόνα που μοιράζεσαι
• Την ιστορία που λες
• Την εμπειρία που δημιουργείς στο μυαλό του κοινού που σε ακολουθεί
• Και φυσικά τη συνολική σου εικόνα, η οποία είναι και αυτή που παίρνει κάθε άνθρωπος στο τέλος μαζί του

Μέσα σε αυτό το session θα συναντήσεις:
» Έξυπνους τρόπους, τεχνικές καθώς και μυστικά ώστε οι πιο πάνω παράγοντες να είναι πάντα αλληλένδετοι με το προφίλ μας στο Instagram
» Σημαντικές δυνατότητες που μας προσφέρει αυτό το Κοινωνικό Δίκτυο, αλλά και με ποιον τρόπο αυτές αποκτούν αξία στην επαγγελματική και εταιρική μας προβολή
Γνώστες του αντικειμένου με πολύ υψηλή στόχευση και στα τεχνικά και στο πλαίσιο της ψηφιακής μεταμόρφωσης
Α.Σ.
"Αποφάσισες το 2018 να ΕΙΝΑΙ η χρονιά σου!
Μάθε πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα Κοινωνικά Δίκτυα σωστά για να το μάθει και το κοινό σου!"

THE SPONSORSΦόρμα Ενδιαφέροντος: Φέτος είναι η Χρονιά μου

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.