Κριτικές του DiplFR


DipIFR Reviews

Οι κριτικές που έχουμε δεχθεί στο DipIFR

Παρισιάδης Σπύρος

Ιούλιος 2016


"Σε γενικές γραμμές η εντύπωση μου από την συνεργασία με την Proseminars ήταν πολύ θετική. Η ιδιοκτήτρια της Proseminars κυρία Ράνια καθώς και οι άνθρωποι που εργάζονται γι’ αυτή κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να προσδώσουν στα εκπαιδευτικά σεμινάρια την απαιτούμενη ποιότητα. Η Αγγελική και η Ελένη ανταποκρίνονται στις ερωτήσεις που τους κάνουμε και δίνουν λύσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με την διαδικασία των εξετάσεων Οι εισηγητές του DipIFR είναι καταρτισμένοι και έχουν μεταξύ τους πολύ καλή συνεργασία. Απαντούν αμέσως στα ερωτήματα που τους κάνουμε, τόσο δια ζώσης όσο και μέσω e-mail.

Παρισιάδης Σπύρος Ιούλιος 2016

Διαβάστε εδώ όλο το κείμενο, με την εμπειρία του κ. Παρισιάδη, από την παρακολούθηση του DipIFR στην Pro Seminars.

Μαρίνα Σπανάκη

Ιανουάριος 2016


"Πήγαν ολα ...τέλεια για εμένα!!!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα που με την καλή έννοια με αγχώνατε λίγο παραπάνω με τα τεστ και την παράδοσή τους αλλά τελικά σε καλό μου βγήκε.

Ευχαριστώ φυσικά όλους μας τους εισηγητές οι οποίοι ηταν όλοι τους άριστοι στη διδασκαλία του μαθήματος και προσπαθούσαν να μας κάνουν να αφομοιώσουμε και να κατανοήσουμε την ύλη του μαθηματος 100% μεσα στο μάθημα και μόνο, ώστε στο σπίτι να μένει ουσιαστικά μόνο η πρακτική εξάσκηση που απαιτείται ώστε να αποκτήσει κάποιος την ταχύτητα που χρειάζεται ώστε να λύσει τις ασκήσεις στις 3 ώρες περίπου που κρατάει η εξέταση.

Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι όλους για όλα!"

Μαρίνα Σπανάκη Ιανουάριος 2016

Διαβάστε εδώ, την εμπειρία της κ. Σπανάκη, από την παρακολούθηση του DipIFR στην Pro Seminars.