Ο Νόμος της Επιτυχίας

 

Ο Νόμος της Επιτυχίας

Napoleon Hill


Συγγραφέας: Napolleon Hill:

Ο Ναπολέων Χιλ (1883 – 1970) δίδαξε το Νόμο της Επιτυχίας στις αρχές του προηγούμενου αιώνα.
Για περισσότερα από είκοσι χρόνια ερεύνησε και μελέτησε την ανθρώπινη ψυχολογία. Το απόσταγμα της εργασίας του υπάρχει στις σελίδες του βιβλίου που κρατάτε στα χέρια σας. Οι ιδέες του ήταν κάτι παραπάνω από πρωτοποριακές. Αν η επιρροή του αποτιμάτο σε χρυσάφι, θα ήταν ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Όμως ο τεράστιος και πραγματικός πλούτος του Χιλ ήταν τα εκατομμύρια των αναγνωστών που, χάρη στη φιλοσοφία του, σκαρφάλωσαν τη σκάλα της επιτυχίας και –ακόμα περισσότερο- ανακάλυψαν το σκοπό της ζωής τους.
Σήμερα, χιλιάδες βιβλία αναφέρουν τον Ναπολέοντα Χίλ, τις διδαχές και τα ρητά του. Αναμφίβολα ο Χιλ είναι μακράν ο επηρεαστικότερος συγγραφέας βιβλίων αυτοβοήθειας.
Δείτε εδώ το βιογραφικό του συγγραφέα.

Περίληψη:

Ο Νόμος της Επιτυχίας δεν είναι ένα απλό «βιβλίο αυτοβοήθειας» από τα αμέτρητα που έχουν πλημμυρίσει την αγορά τα τελευταία χρόνια.
Ο Ναπολέων Χιλ είχε το χάρισμα να μεταδίδει υψηλή γνώση με απλό, κατανοητό και συνοπτικό τρόπο. Με απλή γλώσσα, κατανοητά παραδείγματα και ζηλευτή σαφήνεια, ο Χιλ έχει καταστρώσει εδώ και σχεδόν εκατό χρόνια, το καθοριστικό «manual» προς την επιτυχία. Είναι άραγε τυχαίο ότι ο Νόμος της Επιτυχίας εξακολουθεί να είναι ευπώλητο βιβλίο παγκοσμίως, σχεδόν έναν αιώνα μετά την πρώτη του έκδοση;
Στην πραγματικότητα ο Νόμος της Επιτυχίας, που για πρώτη φορά εκδίδεται στην Ελλάδα, αποτελεί μια ολοκληρωμένη μέθοδο που βοηθά τον μαθητή της να φτάσει σε πρωτόφαντα επίπεδα επιτυχίας. Και η επιτυχία αυτή δεν είναι αποκλειστικά οικονομική. Τα χρήματα, η δόξα και η ισχύς είναι φυσικά καλοδεχούμενα, αλλά αυτός που θα τοποθετήσει την επιτυχία στα στενά αυτά όρια, δεν θα έχει πιάσει το βαθύτερο νόημα του Νόμου.
Ο Νόμος της Επιτυχίας είναι το απόλυτο εγχειρίδιο για τον άνθρωπο που θέλει να Νικήσει και να Ευτυχήσει. Μέσα από συγκεκριμένα μαθήματα διδάσκει τα μυστικά της αυθεντικής και διαχρονικής επιτυχίας –σε κάθε τομέα. Κι αυτό επειδή εμπεριέχει την διαχρονική σοφία του πρωτοπόρου Ναπολέοντα Χιλ, χάρη στην οποία χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο είδαν τη ζωή τους να αλλάζει εντυπωσιακά. Ο Νόμος της Επιτυχίας θα σε διδάξει πώς να σκέφτεσαι σαν Νικητής, πώς να γίνεις Νικητής και πώς να δρέψεις τους καρπούς της Νίκης. Ναι, αν εφαρμόσεις το Νόμο της Επιτυχίας, θα δεις τα πιο τρελά σου όνειρα να βγαίνουν αληθινά!
Δείτε εδώ την σύνοψη του βιβλίου από τον ίδιο τον συγγραφέα

“ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ

ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ!”

Booktrailer: Ο Νόμος της Επιτυχίας

 
 

Ο Συμβολισμός της πεταλούδας

Η πεταλούδα αποτελεί σύμβολο της εξέλιξης από μία κατάσταση σε μία καλύτερη.
Είναι η πιο χαρακτηριστική εικόνα της μεταμόρφωσης, της βελτίωσης, της επίτευξης.
Και είναι η απόδειξη ότι, σε όποια φάση της ζωής σας κι αν βρίσκεστε, πάντα μπορείτε να εξελιχθείτε στο λαμπρό ον που πραγματικά αξίζετε να είστε.
Αυτή είναι, εξάλλου, και η αληθινή φυσική σας κατάσταση!

“Απόκτησέ το σήμερα

με 39€!”

ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΒΙΒΛΙΟΥ

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.