Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Η PRO SEMINARS μεριμνά και συμβάλει στην αντιμετώπιση των κοινωνικών προβλημάτων.


Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη είναι ενσωματωμένη στο όραμά μας και φυσικά στον καθημερινό μας σχεδιασμό. Σεβόμαστε τις αρχές, αναλογιζόμαστε την βαρύτητα και προσπαθούμε αληθινά ώστε εφαρμόζουμε τις αξίες που προβλέπονται από τον πολιτισμό μας.

Είμαστε μια εταιρεία άρρηκτα συνδεδεμένη με το κοινωνικό σύνολο και αναγνωρίζουμε την ευθύνη που μας αναλογεί απέναντι στην κοινωνία των ανθρώπων και των ζώων.

Μεριμνούμε για την διατήρηση ανθρώπινου και φιλόξενου εργασιακού περιβάλλοντος, ανταποκρινόμαστε με ευαισθησία στους συνανθρώπους μας που μας που έχουν ανάγκη, αγαπάμε τα ζώα και πραγματοποιούμε δράσεις που βοηθούν την αξιοπρεπή διαβίωση των αδέσποτων. Κάνουμε πράξη την Εταιρική Φιλανθρωπία συχνά χρησιμοποιώντας τα σεμινάριά μας ως αφορμή στήριξης ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Επηρεαζόμαστε από το κλίμα της εποχής και προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας και την συνολική μας δραστηριότητά πάντα σε σχέση με τις τρέχουσες συνθήκες.

Άλλωστε η εκπαίδευση είναι κοινωνικό αγαθό, προσφέρει μια συστηματική και οργανωμένη διαδικασία αγωγής και αυτό για εμάς είναι κουλτούρα που δεν αφορά μόνο τους πελάτες μας, αλλά και εμάς τους ίδιους.